Thuisbezorgd.nl Awards 2021

De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt

Bedankt voor het stemmen

Bekijk genomineerden

Winnaars worden binnenkort bekendgemaakt

Vind de genomineerden bij jou in de buurt

beste lunch restaurant

Lunch is vaak de eerste pauze die klanten nemen op lange, drukke dagen. Een goed restaurant maakt de middag tot een moment om naar uit te kijken.

beste nieuwkomer

Deze categorie is voor degenen die dit jaar besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit zijn de uitblinkers van 2021 en zij bewijzen ongetwijfeld dat ongeacht wanneer je begint, kwaliteit altijd wint.

beste jonge ondernemer: onder 30 jaar

Deze restaurants worden gerund door ondernemers jonger dan 30. De beste jonge ondernemer laat zien dat het niet altijd draait om jarenlange ervaring, maar om de kwaliteit van die ervaring.

gamechanger

De Gamechanger Award eert restaurants die gedurfde innovatie en eigenheid tonen, en zich daarmee onderscheiden van de rest. Deze restaurants zijn revolutionair op hun eigen manier.

beste sushirestaurant

Bij het beste sushirestaurant loopt altijd alles op rolletjes. Van de meest verse visgerechten tot een fantastische sfeer, het klopt helemaal.

beste aziatische restaurant

Noedels, curry of dimsum, het beste Aziatische restaurant gebruikt de perfecte mix van kruiden die voor de meeste klanten absoluut naar meer smaakt.

beste veggie restaurant

Het beste veggie restaurant geeft een heerlijke draai aan gerechten door minder óf geen dierlijke producten te gebruiken.

beste pizzeria

Niet iedereen wordt blij van dezelfde dingen, maar de gedachte aan pizza is voor veel mensen een heel vrolijk vooruitzicht. Een lekkere pizza maakt veel goed en bij de beste pizzeria's geniet je dan ook niet alleen van de beste bodems, maar vergeet je ook héél even de wereld om je heen.

beste restaurant van nederland

Als klanten uit het hele land het erover eens zijn dat één restaurant echt alles heeft, dan zegt dat wel wat. Het is niet makkelijk om een plekje te bemachtigen in deze categorie, maar dat maakt het juist zo speciaal.

beste healthy restaurant

Nu steeds meer klanten kiezen voor gezondere opties, is het aan deze restaurants om klanten te voorzien van heerlijke én gezonde maaltijden.

beste burgerrestaurant

Bestaat er een beter duo dan hamburgers en friet? Wij denken van niet. Krokant of juist lekker mals, burgers zijn er in alle soorten en maten. Maar welke is de favoriet?

beste fast food restaurant

Een goed fastfood-restaurant garandeert natuurlijk snelle service. Maar alleen de allerbeste zorgt voor snelheid én kwaliteit.

beste internationale keten

Bekende restaurantketens die geliefd zijn bij klanten over de hele wereld en die we dit jaar speciaal in het zonnetje zetten.

Win één jaar lang gratis eten bij Thuisbezorgd.nl!

Wil je overheerlijk gratis eten tot aan je voordeur bezorgd krijgen? Stem dan nu op de Beste Restaurants van 2021. Hiermee maak je kans op één jaar lang gratis eten van Thuisbezorgd.nl.

beste nationale keten

Bekende restaurantketens die geliefd zijn bij klanten in het hele land en die we dit jaar speciaal in het zonnetje zetten.

beste restaurant van de stad

Restaurants vormen vaak het hart van een stad. Of ze ons nou wakker maken met de geur van een vers ontbijtje of dat we er onze dag afsluiten met een heerlijk diner, ze zorgen ervoor dat we ons kunnen verheugen op elk eetmoment.

Veelgestelde vragen

Algemeen
Genomineerden en categorieën
Stemmen
Winnaars en prijzen
Wat zijn de Thuisbezorgd.nl Awards?

Thuisbezorgd.nl organiseert deze Awards jaarlijks om de beste restaurants op ons platform te erkennen en belonen. We belonen verschillende restaurants door ze op te splitsen in relevante categorieën en klanten te laten stemmen op hun favoriete genomineerden.

Hoe kan ik deelnemen aan de Thuisbezorgd.nl Awards?

Restaurants konden deelnemen aan de Thuisbezorgd.nl Awards door zich vóór 18 oktober 2021 aan te melden. Zodra de genomineerden zijn gekozen, kunnen restaurants hun klanten laten weten dat ze zijn genomineerd en dan kan de pret beginnen. Klanten kunnen tot 31 december middernacht op hun favoriete restaurants stemmen.

Wanneer vinden de Thuisbezorgd.nl Awards plaats?

De genomineerde restaurants worden in november bekendgemaakt. Er kan worden gestemd van 6 tot en met 31 december. De winnaars worden in februari 2022 bekendgemaakt.

In welke categorieën worden prijzen uitgereikt?

Voor een van de meest diverse online maaltijdplatforms is het niet meer dan logisch om de verschillende smaken te vieren die ons zo ver hebben gebracht. Dit jaar eren we alles, van hamburgers tot sushi. Het gaat niet alleen om wat er op het bord ligt - sommige restaurants waren uiterst uniek in hun contact met de klant en die krijgen nu ook hun momentje in de schijnwerpers. Neem de tijd om alle categorieën te verkennen die de Thuisbezorgd.nl Awards zo geweldig maken!

Hoe worden de genomineerden geselecteerd?

De genomineerden worden door de jury van Thuisbezorgd.nl geselecteerd op basis van aanmeldingen en voorselectie. Elk restaurant kan zich aanmelden om in aanmerking te komen voor deze nominatie. Deze nominaties zijn gebaseerd op de antwoorden op de vragen van het aanmeldingsformulier, de beoordelingen van het restaurant en de mate waarin deze relevant zijn voor de prijscategorie. De restaurantpartner moet online zijn op Thuisbezorgd.nl en het officiële aanmeldingsformulier hebben ingediend om voor de nominatie in aanmerking te komen. De restaurantpartner kan zich aanmelden via thuisbezorgd.nl/awards/2021.

Hoe kan ik mijn klanten laten weten dat ik genomineerd ben?

Genomineerde restaurants krijgen exclusieve flyers die ze kunnen gebruiken om hun klanten aan te moedigen om te stemmen. Deze restaurants krijgen ook middelen om hun klanten via social media te laten weten dat ze genomineerd zijn. Het belangrijkste is dat restaurants hun topkwaliteit en uitstekende service kunnen blijven uitdragen.

Hoe kan ik stemmen?

Kies je favoriete restaurants in elke categorie en klik op stemmen. Voer je persoonlijke gegevens in en verzend!

Hoe vaak kan ik stemmen?

Je kan één keer per categorie stemmen, dus pak een kop koffie en neem de tijd om te beslissen welke restaurants jij het beste vindt.

Tot wanneer kan ik stemmen?

Je kan stemmen tot en met 31 december 2021.

Hoe worden de winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards gekozen?

De winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards worden bepaald op basis van publieksstemmen. De winnaar wordt gekozen op basis van de kandidaat die de meeste stemmen krijgt.

Wanneer worden de winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards aangekondigd?

De winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards worden in februari 2022 aangekondigd.

Welke prijzen krijgen de winnaars?

- Gedurende één jaar is op je restaurantpagina te zien dat je een Thuisbezorgd.nl Awards winnaar bent

- Wij bieden je kortingsvouchers om aan je klanten te geven om hen te bedanken voor hun steun

- Een Award om met trots te laten zien dat jouw restaurant één van de beste is om bij te bestellen

- Speciale Thuisbezorgd.nl-producten die je met trots aan je klanten kunt laten zien

- Een week lang gratis TopRank boosters die ervoor zorgen dat jouw restaurant de beste zichtbaarheid krijgt op het platform

Hoe maak ik kans op een jaar lang gratis eten op Thuisbezorgd.nl?

1. Kies jouw favoriete restaurant

2. Klik op stemmen

3. Vul je gegevens in

4. Hou je deze pagina in de gaten?

Wat betekent "één jaar gratis eten" precies?

Een jaar lang "gratis eten" bij Thuisbezorgd.nl bestaat uit een wekelijkse voucher van € 100 die je één jaar lang (52 weken) elke week van ons ontvangt.