Nog om te stemmen!

Best restaurants Awards 2017

Steun je favoriete bezorgrestaurant en win een jaar lang gratis eten!

Genomineerde restaurants

Steun jouw lokale held

Of het nu ouderwets lekkere pizza, de perfecte salade, hoogstaande curry of een doodnormaal broodje gezond is: we doen niets liever dan de restaurants die dit maken en bezorgen in het zonnetje zetten!

Als het om onze favoriete restaurants in de buurt gaat, zijn wij Nederlanders zo trots als een pauw: geen enkel moment laten we onbenut om onze ervaringen en recensies te delen. Vrienden, familie en zelfs wildvreemde internetgangers op de beoordelingspagina’s van Thuisbezorgd.nl krijgen het te horen. Je kunt gerust zeggen dat wij met alle liefde onze lokale helden steunen!

Daarom, voor de 4e maal op rij, organiseren wij de Best Restaurants Awards. Dé prijs waarmee alle restauranteigenaars - van patatboer tot driesterrenchef - beloond worden voor hun harde werk én de blije momenten die zij ons keer op keer bezorgen.

Stem en win

De Best Restaurants Awards 2017 zijn er om de beste bezorgrestaurants van Nederland te belonen, gebaseerd op de beoordelingen op Thuisbezorgd.nl én via jouw stem op deze pagina. Om het stemmen extra leuk te maken, zorgen wij ervoor dat iedereen die stemt automatisch kans maakt op gave prijzen: van Instax-camera’s, een e-bike en tientallen kortingsvouchers tot maar liefst 1 jaar lang gratis eten bestellen via Thuisbezorgd.nl (t.w.v. € 3650)! Dus, waar wacht je nog op?!

Het draait allemaal om de winnaars

Al sinds 2014 kent de Best Restaurants Awards zijn winnaars. En ieder jaar breidt het zich uit: van een nieuwe landelijke winnaar tot een nieuwe selectie van de beste restaurants in jouw stad. Benieuwd hoe het de winnaars van voorgaande edities vergaat? Of wil je stiekem wel weten of er een winnaar bij jou om de hoek zit? Lees alles over de eerdere winnaars op ons blog!