De winnaar van

2
3

Per categorie

Fresh2Go Sushi Amsterdam - Het beste restaurant van Nederland

De stemmen zijn geteld, de beoordelingen beoordeeld en er is geen twijfel mogelijk: Fresh2Go Sushi bleek er met kop en schouders bovenuit te steken. Het Amsterdamse filiaal aan de Van Woustraat is de landelijke winnaar van de Best Restaurants Awards 2017!

Dat zij dit jaar de hoofdprijs gewonnen hebben, komt niet helemaal als een verrassing. Vorig jaar was Fresh2Go namelijk al het beste sushi-restaurant van Amsterdam. Het doet ons goed om te zien dat zij dit succes hebben doorgezet en dat hun fantastische gerechten én service nog meer fans hebben kunnen maken!

Wil je meer weten over Fresh2Go Sushi? Dat kan. Wij hebben hen onlangs bezocht om ze te interviewen over hun succes en natuurlijk om de prijzen te overhandigen!

Het was een inspirerende zoektocht

Deze editie van de Best Restaurants Awards heeft alle verwachtingen weten te overtreffen. Niet alleen is Nederland verrijkt met honderden award-winnende restaurants, maar ook de weg ernaartoe is inspirerend geweest.

In 100 steden verspreid over heel Nederland hebben honderden genomineerde restaurants vol overgave gestreden om de winst. De verbintenis die men heeft gecreëerd met hun klanten heeft geleid tot tienduizenden stemmen en vele reacties op social media. Bedankt!