Ontdek THE INSIDE TRACK

The Inside Track is dé plek waar je alles kan vinden over het zijn van een Thuisbezorgd.nl koerier in Nederland. Van onderwerpen over hoe het is om je nieuwe baan te starten en hoe dat zit met belastingen, tot aan hoe het sollicitatieproces eruitziet en hoe het zit met je salaris - je vindt het allemaal hier!

Bezorgen met Thuisbezorgd.nl

Of je nu aan het overwegen bent om als Thuisbezorgd.nl koerier aan de slag te gaan, of misschien heb je al wel gesolliciteerd, hier vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om bij ons aan de slag te gaan! 

Bezorgen met Thuisbezorgd.nl

Tips & tricks over werk

Het navigeren door de complexe wereld van werk kan moeilijk zijn. Niet getreurd, want onze HR-, Belasting-, en Juridische experts van het hoofdkantoor in Amsterdam zijn er om jou te helpen! Je vindt hier artikelen over onderwerpen zoals belastingadvies, werken als student en meer!
Tips & tricks over werk

Courier News

Koerier zijn gaat niet alleen over het werk en de voordelen ervan. Als koerier van  Thuisbezorgd.nl kun je ook deelnemen aan sociale evenementen, verschillende activiteiten en campagnes die je ervaring geweldig maken. Blijf hier op de hoogte van het koeriersleven.


Courier News

Klaar om
te starten?

Sluit je aan bij ons team!

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 16 jaar zijn.

Als jouw stad niet vermeld staat, betekent dat de restaurants hier zelf hun eten bezorgen. Houd onze pagina in de gaten! Misschien staat jouw stad binnenkort wel op de lijst.

Ja! We geloven in een eerlijk systeem waarbij je zelfs betaald krijgt tijdens het wachten. Je krijgt natuurlijk ook een fatsoenlijk arbeidscontract.

Je kunt een e-mail sturen naar joincouriers-nl@takeaway.com.

Bezorgen met een auto of scooter is mogelijk in sommige steden in Nederland. Vraag je recruiter om meer informatie.

Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu