thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
time icon 01 November 2022 Courier News Leestijd 2 minuten

Maak kennis met Nefertari

Nefertari studeert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met een studiebeurs, maar hield soms nog wat maand over aan het einde van haar geld. Gelukkig vond ze een bijbaan bij Thuisbezorgd.nl. Naast dat ze nu een extra zakcentje kon verdienen, was het ook nog eens goed te combineren met haar hobbies: fotografie en steden ontdekken.

thuisbezorgd-bezorger-nefertari

Nefertari komt uit Indonesië, waar eten meestal wordt bezorgd op motors. “Daar is het een hele stressvolle baan door al het verkeer en doordat motors op zulke hoge snelheden rijden. Ik dacht dat het hier ook moeilijk zou zijn, maar dat valt wel mee. Ik mag gewoon de stad ontdekken op mijn fiets – en ik word er voor betaald.”

Onderweg, meestal uitgerust met een camera of haar telefoon, zoekt ze altijd naar het perfecte plaatje. “Amsterdam is een prachtige stad, dus altijd als ik door de stad fiets, ben ik blij dat ik hier woon. En het geeft me de kans om alle gebouwen en mensen die me aanspreken te fotograferen.”

thuisbezorgd-bezorger-nefertari

Naast haar scriptie en haar werk, reist Nefertari vaak naar andere steden. “Dankzij mijn baan heb ik nu wat extra geld om door Nederland te reizen. Ik heb een achtergrond in stadsplanning, dus ik vind het leuk om een stad te ontdekken, gewoon voor de ervaring.”

De elektrische fiets is wat Thuisbezorgd.nl onderscheid van andere bezorgdiensten voor Nefertari, maar ze vind het ook fijn dat ze wordt betaald per uur, niet per bezorging. Op die manier kan ze zich focussen op het op tijd bezorgen van haar bestellingen, zonder haar eigen veiligheid daarbij te hoeven riskeren. Ook hoeft ze zich niet druk te maken dat haar fiets gestolen wordt of kapot gaat.

Een onverwacht, bijkomend voordeel van haar werk: “Ik heb veel mensen ontmoet bij de Hub waarmee ik kan praten. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden, wat me verbaasde. Sommigen zijn student, net als ik, maar er zijn bijvoorbeeld ook muzikanten! Ik sta er vaak versteld van als ik ontdek wat ze allemaal doen.”

Wil je ook bezorger worden bij Thuisbezorgd.nl, net als Nefertari? Solliciteer dan nu.

Deel dit artikel
Author avatar

Geschreven door: Thuisbezorgd HR

Onze Nederlandse HR experts bevinden zich in heel Nederland en houden ervan om onze huidige en toekomstige bezorgers te helpen tijdens hun gehele loopbaan bij Thuisbezorgd.

Geïnteresseerd?
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu

Klaar om
te starten?

Sluit je aan bij ons team!