thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
time icon 01 November 2022 Courier News Leestijd 2 minuten

Maak kennis met Rachid

In de eerste instantie had Rachid bij Thuisbezorgd.nl gesolliciteerd zodat hij zich niet meer zou vervelen. Hij bleek het werk niet alleen heel leuk te vinden, hij maakte ook nog eens een paar goede vrienden en ontmoette er zelfs zijn huidige vriendin.

thuisbezorgd-bezorger-rachid

 Rachid zocht iets waarmee hij zijn tijd kon vullen en besloot daarom te solliciteren als bezorger bij Thuisbezorgd.nl. “Ik ging hier werken omdat ik iets wilde doen, ik verveelde me. Ik bleek het leuker te vinden dan dat ik vooraf had gedacht.”

Het bleek niet alleen een goede manier om zijn tijd te besteden, maar ook een manier om fit te blijven en de stad verder te ontdekken. “Het is fijn dat je steeds in beweging bent, dus het is gezond. Maar ik vind het ook leuk om de stad te zien en allerlei mensen tegen te komen – nieuwe mensen en bekende gezichten bij de restaurants.”

thuisbezorgd-bezorger-rachid

Als echt mensenmens, is de gezelligheid iets wat werken bij Thuisbezorgd.nl voor Rachid zo leuk maakt. “Buiten werk om breng ik veel tijd door met vrienden en mijn vriendin – en ook met familie. Ik heb mijn vriendin leren kennen [op het werk], en heb veel vrienden die ook collega’s zijn. Ik denk dat ik ongeveer de helft van mijn vrije tijd met collega’s doorbreng. Ik leer steeds nieuwe mensen kennen, en met mensen die langer blijven raak ik bevriend.”

Wanneer we vragen wat hij het beste vindt aan zijn werk, zegt hij: “De diversiteit in mensen, absoluut. Ik vind het echt heel leuk om met verschillende soorten mensen te werken. Het is daardoor wat minder saai – en leuker dan wanneer het niet echt divers is, naar mijn mening.”

Voor nieuwe bezorgers heeft Rachid het volgende advies: “Geniet van de stad, maar wees ook voorbereid op wat er buiten kan gebeuren – zoals het weer. Dat is het voornaamste, want ik denk dat mensen het soms onderschatten.” Hoe je het beste kunt omgaan met het Nederlandse weer? “De kleren, natuurlijk. Het zien van mensen helpt ook, maar vooral mezelf eraan herinneren dat ik snel weer thuis en warm ben!”

Wil je net als Rachid ook een bezorger worden bij Thuisbezorgd.nl? Solliciteer nu. 

Deel dit artikel
Author avatar

Geschreven door: Thuisbezorgd HR

Onze Nederlandse HR experts bevinden zich in heel Nederland en houden ervan om onze huidige en toekomstige bezorgers te helpen tijdens hun gehele loopbaan bij Thuisbezorgd.

Geïnteresseerd?
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu

Klaar om
te starten?

Sluit je aan bij ons team!