thuisbezorgd bezorgers werkzaam in nederland
time icon 01 November 2022 Courier News Leestijd 2 minuten

Maak kennis met Vadim

Nadat hij van Slowakije naar Amsterdam was verhuisd om met zijn vriendin samen te wonen, zocht Vadim een flexibele, actieve bijbaan. Hij vond het bij Thuisbezorgd.nl, en leerde ondertussen ook nog eens de stad kennen. 

thuisbezorgd-bezorger-vadim

Vadim studeert om personal trainer te worden en zocht daarom naar een bijbaan. “Ik dacht, wat voor baan past bij mij? Ik heb flexibiliteit nodig, en een baan waarbij ik fit blijf. Ik zag jongens op fietsen, in het oranje gekleed, en ik vroeg me af wat voor bedrijf het was. Toen ontdekte ik dat het om eten bezorgen ging.”

Het bleek een goede keuze te zijn, en Vadim is nu zelf zo’n jongen op een fiets, in het oranje. “Deze baan heeft me veel geholpen. Natuurlijk is geld daar een belangrijk onderdeel van, maar ook de flexibele tijden. Nu kan ik mijn eigen diensten inplannen. Het houdt me actief, dus ik heb altijd een goede conditie, en het is ook fijn om buiten in de frisse lucht te zijn. Dat houdt mijn hoofd leeg. En ik wilde de stad graag beter leren kennen – dit werk is daar perfect voor.”

De stad leren kennen is één van de dingen die Vadim ook graag buiten werktijden om doet. “In Amsterdam zijn er volop mogelijkheden, dus na werk gaan we vaak naar restaurants, koffie drinken, bij de grachten zitten of een stukje fietsen. Het is een mooi land. Natuurlijk studeer ik ook en zorgen we voor ons huis en onze huisdieren. Op vrijdag gaan we meestal op stap.”

thuisbezorgd-bezorger-vadim

Wanneer we vragen wat zijn plannen zijn voor de toekomst, verteld hij dat hij misschien teamleider wil worden bij Thuisbezorgd.nl en natuurlijk zijn studie af wil maken. “Mijn leven verandert elk jaar, maar ik focus me nu op mijn doel om personal trainer te worden, mijn eigen klanten te krijgen en ervaring op te doen Hopelijk kan ik ooit mijn eigen studio openen. Alles is mogelijk.”

Tot slot, zijn advies voor nieuwe koeriers: “Raak alvast bekend met Google Maps! En het systeem van straatnamen en huisnummers. Het kan soms best verwarrend zijn.”

Wil je ook bezorger worden bij Thuisbezorgd.nl, net als Vadim? Solliciteer dan nu.

Deel dit artikel
Author avatar

Geschreven door: Thuisbezorgd HR

Onze Nederlandse HR experts bevinden zich in heel Nederland en houden ervan om onze huidige en toekomstige bezorgers te helpen tijdens hun gehele loopbaan bij Thuisbezorgd.

Geïnteresseerd?
Klaar om te starten? Sluit je aan bij ons team! Solliciteer nu

Klaar om
te starten?

Sluit je aan bij ons team!