Bruschetta

10 x lekkere gerechten met een lastige uitspraak

Het is je vast weleens overkomen: je zit in een restaurant met een groep vrienden en je hebt de menukaart voor je. In de menukaart zie je de lekkerste gerechten met de bijbehorende foto’s van het gerecht. Jouw oog valt direct op een foto van een gerecht dat je heel graag wilt proberen. Er is alleen één probleem: de naam van dit gerecht is lastig uit te spreken, en je wilt niet afgaan bij al je vrienden en de ober.

Eten bestellen

Thuisbezorgd.nl heeft daar iets op gevonden! Nodig je vrienden bij je thuis uit en bestel lekker eten via onze app. Klik eenvoudig op de naam of de afbeelding van het gerecht, betaal online en binnen no-time staat de bezorger voor je deur. Vaak is het nog goedkoper ook dan dat je uit eten gaat!

Uit eten

Wil je toch liever uit eten? Dan helpen we je uiteraard ook graag! Hieronder vind je een lijst van tien lekkere gerechten die moeilijk zijn uit te spreken. Bij het dikgedrukte deel bij de uitspraak leg je de klemtoon. Zo word jij een echte foodpro!

sriracha

1. Sriracha

Spreek je uit als: see-ra-cha

beignet

2. Beignet

Spreek je uit als: ben-yay

Bruschetta

3. Bruschetta

Spreek je uit als: broo-sket-ah

gnocchi

4. Gnocchi

Spreek je uit als: nyawk-kee

Gyro

5. Gyro

Spreek je uit als: yee-row

pho

6. Pho

Spreek je uit als: fuh

quesadilla

7. Quesadilla

Spreek je uit als: kè-sa-diel-la

quinoa

8. Quinoa

Spreek je uit als: keen-wah

espresso

9. Espresso

Spreek je uit als: e-spres-oh

Chipotle

10. Chipotle

Spreek je uit als: chi-poht-ley

Staat jouw favoriete gerecht hier niet tussen en wil je graag weten hoe je dit gerecht goed uitspreekt? Laat het ons dan weten door een berichtje achter te laten in de reacties hieronder. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk!

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments