4 redenen waarom een parttime baan als bezorg(st)er dé studentenjob van nu is

1. Flexibiliteit

 

Als student spendeer je soms dagen aaneen opgesloten in de bieb, zwetend voor een tentamen, om vervolgens alle tijd van de wereld te hebben voor andere dingen.

Maar, hoe kom je aan geld in jouw bizarre schema van studeren, feesten, sporten, chillen en wat niet? Juist. Een flexibele job, waarin het oké is als jij niet standaard elke – pak ‘m beet – vrijdag- t/m zondagavond kan.

Thuisbezorgd.nl voordeel #1:
Plan wekelijks jouw eigen werkuren in.

2. Geld

 

Stufi is fijn, maar er komt een dag dat er terugbetaald moet worden. Oma zou zeggen “een slimme meid, is op haar toekomst voorbereid!”. Bedankt oma. Aan de slag dus.

Met een flexibele parttime baan, zorg jij voor zo min mogelijk schulden en kun jij een prima studentenleven leiden. Denk: feestje hier en daar, goede sneakers.. Je kent het.

Thuisbezorgd.nl voordeel #2: Je krijgt een contract met een fijn salaris én een goede verzekering.

3. Jij beslist hoe lang je in dienst bent

Grote kans dat deze job niet jouw eindstadium is. Sterker nog, het idee dat jij straks als volleerd advocaat, communicatiespecialist of wat dan ook terugkijkt op een onvergetelijke studententijd met leuke baan, doet ons goed.

Zodra jij klaar bent met je studie, kun je altijd kijken of er een leuke baan bij Thuisbezorgd.nl (Takeaway.com) voor je in het verschiet ligt. Er zijn altijd functies open op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam, maar ook in de andere kantoren in Europa.

Thuisbezorgd.nl voordeel #3: Wij begrijpen dat jij een carrièrepad voor ogen hebt, en supporten jou om er alles uit te halen.

4. Je wordt betaald om fit te blijven

Handen omhoog als je meer dan eens pizza bestelt tijdens het studeren, en jouw lijf toch langzaam begint te transformeren in een wat meer fluffy variant van wat het ooit was. Niks mis met fluffy overigens ;).

Of jij nou een sportfanaat bent of niet, iedereen weet dat een beetje beweging op zijn tijd belangrijk is. Dus in plaats van jouw zuurverdiende geld weg te gooien in de sportschool, waarom niet betaald krijgen voor een aantal uur per week fietsen en mensen blij maken met een lekkere maaltijd.

Thuisbezorgd.nl voordeel #4: wij lenen jou een coole e-bike zodat je lekker comfortabel de stad door racet.

Overtuigd? Solliciteer nu als bezorg(st)er bij Thuisbezorgd.nl en profiteer van alle voordelen van deze uitermate chille baan.

 

Comments