cupcakes in een automaat

40 x alles in een automaat

Je kent het wel: tijdens de pauze haal je even een bakje koffie, een frikandel of een chocoladereep uit de automaat. Heerlijk! Maar wist je dat je in andere landen ook ijs, pizza of zelfs benodigdheden voor je baby, een gitaar of een fiets uit de automaat kan halen? In deze lijst vind je dan ook veertig dingen in een automaat!

1. Krab

krab in een automaat

En ze leven nog! Je zou maar in China zijn en ‘m net nodig hebben voor in je soep …

2. IJs

ijs in een automaat

Deze automaat staat in Japan, maar Ben & Jerry’s heeft er ook één! En ja, ook in Nederland: kijk maar eens in bepaalde bioscopen.

3. Pizza

pizza in een automaat

Een gebakken pizza in slechts drie minuten? Dat kan met deze automaat! Je kan ze tegenkomen in zowel Europa als Amerika.

4. T-shirts

t-shirts in een automaat

In Japan vinden ze het leuk om hun shirt via een automaat uit te zoeken. Nou, je zou maar net zeiknat geregend zijn, of koffie over je shirt gehad hebben … Altijd handig.

5. Noedels

noedels in een automaat

Ook voor jouw acute trek in noedels moet je in Japan zijn!

6. Stokbrood

stokbrood in een automaat

Une baguette s’il vous plaît … Met dit ding kun je jouw mooiste Frans voor je houden. Vive la France!

7. Gitaarsnaren

gitaarsnaren in een automaat

Ja, je zal maar net een snaar missen van je gitaar. Help! Gelukkig is daar de redder in nood: deze automaat in Amerika.

8. Fietsonderdelen

fietsonderdelen in een automaat

Hetzelfde geldt voor deze handige automaat, die ook weer in een ander deel van Amerika staat.

9. Cupcakes

cupcakes in een automaat

De cupcakes uit deze automaat zijn net zo zoet als de vrouw die erbij staat. Daar word je meteen vrolijk van!

10. Burgers

burgers in een automaat

Ja, deze automaat van de Febo kennen we natuurlijk allemaal. Mmm!

11. Bananen

bananen in een automaat

Een complete automaat voor bananen? Ja, in Japan bestaat alles!

12. Eieren

eieren in een automaat

En ook deze automaat met allerlei soorten eieren vind je alleen maar in Japan!

13. Salades

salades in een automaat

Gezonde salade, in een pot, uit een automaat. Zou dat samengaan?

14. Kaviaar

kaviaar in een automaat

Zin om op een eenvoudige manier chic te doen? Haal gewoon een pot kaviaar uit de automaat! Je vindt deze automaten vooral in de chique buurten van Los Angeles in Amerika.

15. Lego

lego in een automaat

Waarom staat deze automaat met Lego alleen op Duitse treinstations? Lego heeft iets uit te leggen … 😉

16. DIY-speelgoed

DIY speelgoed in een automaat

Deze automaat is gemaakt door Squibbles Ink en speelgoedwinkel Rotofugi. Je kunt hiermee jouw eigen speelgoed maken. Wil je dat ook? Boek dan even een tripje naar Chicago!

17. Rijst

rijst in een automaat

Japanners zijn gek op rijst. Het verbaast ons dan ook niet dat deze automaten vol met rijst zitten. Deze zouden eigenlijk in elk Aziatisch land moeten staan!

18. Crackers

crackers in een automaat

Eigenlijk telt deze automaat niet helemaal mee. Dit was namelijk een marketingstunt van het bekende crackermerk Fantastic Delites. De automaat gaf je een gratis cracker, mits je de dingen deed die de automaat jou vroeg te doen. Bekijk in dit filmpje hoe het publiek reageerde.

19. Sla

sla in een automaat

Japanners zijn slim. Zou sla in een automaat mensen aansporen om gezonder te eten?

20. Dierenvoer

dierenvoedsel in een automaat

Ah, dit is hartverwarmend! Istanboel heeft deze automaat neergezet, zodat straathonden en -katten kunnen eten. Je moet er alleen even een lege fles in doen, waarna er eten aan de onderkant uitkomt.

21. Wijn

wijn in een automaat

Er schijnen ook automaten te zijn voor bier, dus waarom dan niet voor wijn? Je vindt dit reusachtige ding in Amerika. Hik.

22. Aardappelpuree

aardappelpuree in een automaat

Als je in Singapore bent, dan moet je echt even een aardappelpuree-on-the-go proberen. En dan willen wij heel graag weten wat je ervan vond!

23. Taarten

taarten in een automaat

Howdy ho! In Texas haal je jouw favoriete pecantaart gewoon uit de automaat.

24. Paraplu’s

paraplu's in een automaat

Zie je een donkere wolk in Hongkong aankomen? Trek gewoon even een paraplu uit de automaat! (Zo’n ding zouden we ook in Nederland moeten hebben …)

25. Condooms

condooms in een automaat

Geen zin om met rode konen achter de kassa bij de drogist te staan met het risico om jouw bemoeizuchtige buurvrouw tegen te komen? Dan is dit ding natuurlijk superhandig! Deze staat ergens in Italië, maar inmiddels hebben we ze op veel meer plekken in de wereld staan.

26. Sokken

sokken in een automaat

Volgens mij zijn de Koreanen bang om zonder sokken te zitten, en dan vooral op maandag. Wij vragen ons af: wat spoken zij uit in hun weekend?

27. Schoenen

schoenen in een automaat

Hetzelfde geldt weer voor de Londenaren. Zijn ze bang om hun zool te verliezen tijdens het lopen, of willen ze gewoon elke dag nieuwe schoenen onder hun voeten hebben?

28. Slippers

slippers in een automaat

Kijk, deze snappen de vrouwen van Thuisbezorgd.nl dan wel weer. Want wat als je hak kapotgaat? Dan wil je daar natuurlijk niet meer mee lopen! Voor zulke ongelukken is zo’n automaat met hippe Havaianas-slippers dan ideaal.

29. Spijkerbroeken

spijkerbroeken in een automaat

Eén tip: haal alleen een broek uit deze automaat als je zeker weet dat je het model eerder hebt gedragen. Als je broek namelijk niet past, dan kan je ‘m moeilijk weer terug in dat ding duwen!

30. Boeken

boeken in een automaat

Automaten kunnen zeker ook weleens handig zijn, zoals deze automaat. Deze staat op een vliegveld in Engeland en Australië. Ideaal voor als je vast komt te zitten voor een paar uur!

31. Gebruikte boeken

gebruikte boeken in een automaat

En we blijven nog even in de boeken. Met deze automaat in Canada kun je gebruikte boeken kopen of doneren. Heb je je boek uit? Dan doneer je ‘m gewoon!

32. Huidverzorgingsproducten

huidverzorgingsproducten in een automaat

Op (bijna) elk Amerikaans vliegveld kom je ze tegen: de automaten met huidverzorgingsproducten. Ideaal voor als je iets vergeten bent!

33. Make-up

make-up in een automaat

Dit geldt ook voor de automaten met daarin make-up van Sephora.

34. Babybenodigdheden

babybenodigdheden in een automaat

Deze automaat met babybenodigdheden zal een redder in nood zijn voor vergeetachtige ouders. Deze is gespot bij Seaworld in Florida.

35. Enveloppen

enveloppen in automaat

Ben je in Taiwan op vakantie? Stuur weer eens een ouderwetse brief uit deze automaat met deze enveloppen (mét postzegel).

36. Leenfietsen

leenfietsen in een automaat

Ja hoor, deze oer-Hollandse leenfietsenautomaat zou natuurlijk ideaal zijn in ons fietslandje. Dit Nederlandse concept heeft in 2007 zelfs een prijs gekregen tijdens de Spark Design & Architecture Awards. In Parijs en Barcelona zouden deze automaten al staan. En nu Nederland nog!

37. Goud

goud in een automaat

Wow, een gouden automaat! Deze extreem waardevolle automaten vind je in New York, Las Vegas, Dubai, Abu Dhabi, Lissabon, Mendrisio en Tirol. (Natuurlijk zijn deze goed beveiligd om diefstal te voorkomen.)

38. Cadeautjes

cadeautjes in een automaat

Je kent het misschien wel: je bent op weg naar een verjaardag en je bent in alle haast helemaal vergeten om een cadeautje te kopen. In New York denken ze aan alles, want je vindt dit ding op het vliegveld!

39. Wiet

wiet in een automaat

Voor deze automaat in Amerika heb je een doktersrecept nodig. Daarnaast vind je ze alleen in bepaalde staten van Amerika, zoals Californië en Colorado, en in Canada. (En waarschijnlijk vind je ze ook wel in Nederland zonder doktersrecept, want daar doen wij niet zo moeilijk over …;))

40. Boodschappen

boodschappen in een automaat

En last but not least: een automaat met al jouw boodschappen erin. Handig, toch?

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments