hamburger bestellen

Doe mij maar 43 burgers!

Nick, een McDonald’s-fan uit Amerika, wilde altijd al eens een megasandwich maken bij zijn favoriete fastfoodketen in Wisconsin. Zo besloot hij het op een dag gewoon eens te doen: hij bestelde 43 verschillende burgers en noemde zijn creatie de McEverything!

Wat hij vervolgens deed? Hij stapelde alle 43 verschillende burgers van het restaurant op elkaar en maakte ze aan elkaar vast met sateprikkers.

hamburger bestellen

Burgertoren
De toren van sandwiches stond al een tijdje op de lijst van dingen die de man voor zijn dood gedaan wilde hebben. Nick had alleen wel een aantal jaar nodig om moed te verzamelen, voordat hij zijn bestelling durfde te doen bij het filiaal bij hem in de buurt. Hij maakte zich namelijk zorgen over wat de medewerkers van hem zouden vinden. Misschien zouden ze hem voor gek verklaren, of hem haten vanwege de enorme hoeveelheid werk.

Volgens zijn blogpost op DudeFoods viel dit gelukkig erg mee. De medewerkers waren zelfs behulpzaam en werden naarmate de toren van burgers steeds hoger werd – steeds enthousiaster. Nick moest voor de burgertoren zo’n 105 euro betalen, waar hij een tijdje mee vooruit kan. Zo heeft die de komende week ontbijt, lunch en avondeten!

~AvD

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments