Favorieten Nijmegen

Onze 5 favoriete restaurants in Utrecht

Op zoek naar goede hotspots in Utrecht om eten te bestellen? Zoek niet verder! Bij Thuisbezorgd.nl zijn we experts op het gebied van lekker eten en de beste restaurants bij jou in de buurt.

Utrecht bruist van leven en gezelligheid. Het is een stad van cultuur, iconische architectuur en vele leuke restaurantjes. Van authentiek Thais tot chique patatjes, je vindt er van alles. Wij halen voor jou al het beste van Utrecht, heerlijk in huis!

Onze aanraders:

Soi35 Thai Food – De Meern

Het allereerste Thaise bezorgrestaurant in Nederland dat het THAI SELECT certificaat van het Thaise Ministerie van Handel heeft gekregen, als beloning en erkenning van hun excellente en authentieke Thaise keuken.

BESTELLEN

 

De Keuken van Max – Abstede

Trek in een lekkere stamppot zonder al dat gestamp? Dan ben je bij De Keuken van Max op het juiste adres! Ga bijvoorbeeld voor een van de favorieten, met rucola, kaas, courgette, paprika en chorizo.

BESTELLEN

 

Ritos – Meerdere gebieden

Voor het geval je het niet hebt meegekregen: Pokébowls zijn dé trend van het moment. Verse ingrediënten, prachtig gepresenteerd in een kom met spannende dressings. Bij Ritos stel je jouw eigen bowl samen, of kies je lekker makkelijk uit een van de signature Pokébowls. Dat wordt smullen!

BESTELLEN

 

Kippig – Binnenstad

Trek in een mals kippetje? Bij Kippig weten ze wat écht goede kip is. Hollandse kippen die een goed leven hebben gehad, zonder antibiotica en groeibevorderaars. En dat proef je! Ga voor een van de huisgemaakte specials: een halve kip met limoenrijst.

BESTELLEN

 

Burger Place – De Meern

De lekkerste huisgemaakte burgers, gemaakt van gehakt, kip of gewoon zonder vlees. Stuk voor stuk gemaakt met liefde! Tip: probeer er eens een ander soort friet bij, zoals Wedges of Twister fried.

BESTELLEN

 

Na het eten trek gekregen in een toetje? Bekijk dan ons artikel over desserts voor inspiratie!

 

Bon appétit!

 

Comments