9 redenen waarom je spareribs moet bestellen op je date!

Komt date-night er weer aan en heb je geen idee wat je moet eten? Geen zorgen. Spareribs zijn het antwoord. En wel hierom:

1 – Extra lekker wanneer je even een “meat-cheat day” hebt. Voor wie het niet weet: spareribs bestaan uit varkensvlees vanuit de buik van het varken, waar het minste vlees om de botten zit. Toch smaken ze heerlijk! Het is dus een ideale maaltijd als jij en je partner minder vlees proberen te eten, maar er toch enorme trek in hebben. Het is tenslotte maar een kleine hoeveelheid vlees, dus er is niks aan de hand!

2 – Heerlijk om te delen! Spareribs zijn al lang niet meer alleen voor eenzame zielen die gekleed in een hemdje op een stokoude fluwelen bank zitten. Wij staan erop: het is het meest romantische gerecht om met je geliefde te delen sinds het beroemde spaghetti moment uit Lady en de Vagebond.

3 – Een subtiele ijsbreker. Laat het tafelzilver maar in de kast liggen en vergeet die linnen servetten. Spareribs zijn net zo geschikt voor eerste dates als voor getrouwde stelletjes: ga er gewoon voor! 

4 – Bespaart tijd! Je hoeft geen seconde te verspillen aan het schoonschrobben van plakkerige borden en aangebrande pannen. Fingerfood is geweldig door zijn eenvoud. Je bespaart jezelf dus heel wat tijd! Een romantisch bad na het eten? Een wandeling naar het ijssalon voor een toetje? Dankzij spareribs kan het allemaal!

5 – Een extra voordeel: heerlijke kliekjes voor de hond van je date. 

6 – Perfect voor jullie allebei. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn spareribs genderneutraal. Spareribs zijn lekker voor hem én voor haar, maar waren vroeger een typisch gerecht waar mannen stoer mee konden doen. Maar hoe zit het met de vleesetende dames? Meiden, doe lekker mee! Jongens, doe eens gek en trakteer haar op iets speciaals! 

7 – Geschikt voor een date-avond in bed! Fingerfood en Netflix vormen het perfecte excuus gezellig om onder de dekens te kruipen. Bovendien hoef je niet na te denken over wat je aan zal trekken. Met spareribs geldt: hoe minder kleren, hoe beter. Een stapel servetten is alles wat je nodig hebt.

8 – Je komt nog eens buiten. Bestel. Eet buiten op. Je hoeft niks te plannen of voor te bereiden. Loop gewoon naar het park en geniet van een diner voor twee in de openlucht.

9 – Even tijd voor jullie tweeën. Even geen selfies. Neem een pauze van social media en ontsnap aan die vloedgolf van eetselfies. Geniet in alle rust van je spareribs.

Trek gekregen? Bestel direct!

Comments