BBQ’en op twee kooltjes of toch op vloeibaar lava?

bbq-header
Als de zomerzon ook maar een beetje schijnt en de temperatuur aangenaam stijgt, stijgt ook bij ons de BBQ-koorts. Want zeg nu zelf: wat is nou gezelliger dan lekker barbecueën met vrienden? Niets, toch? Met het vlees al in de rub en de honingmarinade die klaarstaat, wordt het tijd om de barbecue aan te steken. (Nee, geen gasbarbecue!)

Extreem BBQ’en met lava

Maar stel: je hebt zo’n enorme honger en je wilt je steak – net als een stel onderzoekers van de Universiteit van Syracuse – iets sneller grillen, dan is er toch maar één denkbare oplossing: BBQ’en op vloeibaar lava!

lava-bbq2

DIY mini-mini-BBQ

Heb je alle vleesvoorbereidingen gedaan en ben je vergeten je Weber schoon te maken, of vind je het gewoon cool om een mini-mini-BBQ te maken, MacGyver-style? Check dan deze instructies.  Benodigdheden: een leeg frisdrank- of bierblikje, een klerenhanger en twee rechterhanden.

 

mini-mini-bbq2

Gourmet crossover BBQ

Mocht je in het gezelschap zijn van mensen voor wie je BBQ-kunsten nooit genoeg zijn, omdat de worst te hard gebakken is of de T-Bone niet op de juiste manier gekruid is, dan is deze BBQ-tafel echt iets voor jou. Deze gourmet crossover barbecue van JAGGril laat iedereen zijn eigen stukje vlees klaarmaken op de wijze die ze zelf willen. Je moet het alleen niet erg vinden om bij een hete barbecue aan te schuiven.

 

bbq-tafel

Bonus: Bierpaal

Mocht de lava-BBQ of BBQ-tafel niet genoeg indruk maken op je (mannelijke) vrienden, probeer het dan eens met een persoonlijke volautomatische ondergrondse bieropslagruimte. Goed voor 2.5 krat bier plus wat wijn. Episch.

 

bierpaal2

 

Geen BBQ, maar wel trek?

Wil je van barbecuevlees genieten, maar heb je niet direct een barbecue ter beschikking? Of wil je vanuit je luie stoel het barbecuegevoel ervaren? Bestel dan heerlijke spareribs via Thuisbezorgd.nl. Je moet er dan zelf maar even bij denken dat je biertje uit de grond komt. Eet smakelijk!

bbq-footer

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments