Blog_Bestof_April

Best of social media april 2017

We krijgen dagelijks de leukste, mooiste, meest hilarische en spraakmakende berichten binnen op onze socialmediakanalen. Lees hier elke maand de meest bijzondere verhalen van ons webcareteam die wij voor je verzameld hebben. En bijzonder, dat waren ze zeker.

‘Ik moest kloppen, want de bel deed het niet’

Ouderwets date-advies

date-advies

Yes, onze helden zaten er klaar voor. #Koningsdag

klaar-voor-koningsdag

Eerste Hulp Bij Koningsdag-katers

koningsdag-kater

Tsja, het is ook moeilijk, al dat lekkere eten … #zwaarleven

keuzehulp

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments