780x250_best-of-social-media-july

Best of social media juli 2017

We krijgen dagelijks de leukste, mooiste, meest hilarische en spraakmakende berichten binnen op onze socialmediakanalen. Lees hier elke maand de meest bijzondere verhalen van ons webcareteam die wij voor je verzameld hebben. En bijzonder, dat waren ze zeker.

Adele 2.0

Adele

Nice try.

Fake account fail

Voor dansjes en liedjes zijn wij wel te porren.

Geheim talent

Ik ben toch niet gek.

Not crazy

Pizza! Pizza! Ja lalala, lalalaaa …

Pizza song

*Slurp*

Thirsty delivery guy

MAYDAY. MAYDAY.

Up and running

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments