780x250_best-of-social-media-june

Best of social media juni 2017

We krijgen dagelijks de leukste, mooiste, meest hilarische en spraakmakende berichten binnen op onze socialmediakanalen. Lees hier elke maand de meest bijzondere verhalen van ons webcareteam die wij voor je verzameld hebben. En bijzonder, dat waren ze zeker.

‘Pizza. Pizzzaaaa. HIER!’

Hondje pizza

Thuisbezorgd.nl + Buien.nl = winning.

App combi

Tijd voor een oranje kaart.

‘Ja, zie je me niet?’

Museumplein (1)

Oké, daar kunnen we wel iets mee.

RT goals

STRESS!

Stress

Wie niet waagt, wie niet wint.

Winning

Geen (kook)zorgen meer.

Worried website

Roomservice!

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments