Best of social media maart 2017

We krijgen dagelijks de leukste, mooiste, meest hilarische en spraakmakende berichten binnen op onze socialmediakanalen. Lees hier elke laatste vrijdag van de maand de meest bijzondere verhalen van ons webcareteam die wij voor je verzameld hebben.

Hart onder de riem steken

In een gesprek waarin we werden vernoemd kwam onze collega Tim in gesprek met een twitteraarster die vroeg om hulp voor een gezin. Het desbetreffende gezin kon wel een hart onder de riem gebruiken, omdat ze niet veel geld hebben en de vader van het gezin op een donornier wacht.

Na het verzenden van de voucher kregen we enorm lieve reacties van de twitteraarster die deze aanvroeg voor het gezin, maar ook van de gezinsleden. De vader van het gezin was erg geroerd door het gebaar van de vouchers en moest dan ook bij het ontvangen van de kaart huilen van geluk.

Door de twitteraarster wordt de social media afdeling ‘de toverfeeën van Thuisbezorgd.nl’ genoemd, omdat het niet alleen gaat om het verzorgen van amusante tweets, Facebookberichtjes en Instagramposts, maar ook om het laten uitkomen van wensen.

Op zoek naar liefde

Onze social media agents Tim en Tessa zijn erg geliefd! Dat blijkt maar weer wanneer ze worden betrokken bij een gesprek tussen twee twitteraars. Helaas voor Kees waren Tim en Tessa allebei vrij en moest hij het doen met de nieuwe social media agent Mariëlle. Gelukkig werd zij ook met open armen ontvangen door Kees!

Zal zij ook de sleutel naar zijn hart weten te winnen en zich mogen benoemen tot een van zijn liefdes?

(wordt vervolgd…)

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments