Tijd voor… de best beoordeelde bezorgrestaurants van 2016!

Na ruim een maand vol spanning, stemmen en promoten is het zover: het is tijd voor… de bekendmaking van de best beoordeelde bezorgrestaurants van 2016! Tijd om het jaar met een extra goed feestje af te sluiten!

De genomineerde restaurants hebben enthousiast stemmen geworven en jullie hebben massaal gekozen voor jullie favoriete bezorgrestaurant dat de felbegeerde titel ‘Best beoordeelde bezorgrestaurant 2016’ helemaal verdient. Daarnaast zijn er lokale winnaars en – nieuw dit jaar – de beste nieuwkomers. Dit zijn nieuwe restaurants die nog niet genoeg beoordelingen hebben op Thuisbezorgd.nl, maar ook zeker een ereplekje verdienen.

Het best beoordeelde bezorgrestaurant van Nederland 2016 is …

Angelo’s Pizza in Rotterdam!

Gefeliciteerd Angelo’s Pizza!

Fatih van Angelo’s Pizza

vestiging-angelos-pizza-22

Eerder heb je op ons blog al een beetje kennis kunnen maken met eigenaar Fatih van Angelo’s Pizza in Rotterdam. De populaire pizzeria bestaat inmiddels al 29 jaar, maar Fatih is sinds 2012 de nieuwe eigenaar. En het wordt nog leuker: Jitse Groen – de CEO van Thuisbezorgd.nl – heeft het restaurant zelf nog aangesloten. Angelo’s Pizza was het 26e restaurant dat aangesloten is bij ons.

Wat Angelo’s Pizza een echte winnaar maakt? Naast zijn overheerlijke pizza’s, stelt hij de beleving van de klant centraal. Daarnaast heeft hij met zijn streven naar een snelle levering van 25 à 30 minuten en de hoeveelheid bezorgers die hij in dienst heeft, zijn zaak naar een hoger niveau weten te tillen.

 “We proberen zoveel mogelijk bezorgers aan te nemen, zodat we de mogelijkheid  hebben om de bestelling snel te leveren. Meerdere bezorgers verminderen de  wachttijd.”

Fatih, Angelo’s Pizza

Wil je weten wie de winnaars in jouw buurt zijn? Kijk dan snel op Thuisbezorgd.nl/beste-restaurants!

Maak kans op een jaar lang gratis eten bestellen

Heb jij gestemd op jouw favoriete restaurant? Dan maak je automatisch kans op een jaar lang gratis eten bestellen. De winnaar van een jaar lang gratis eten bestellen wordt binnenkort hier op het blog en op deze pagina bekendgemaakt. De winnaar krijgt bericht per e-mail.

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments