best-restaurants-awards-2017

Best Restaurants Awards 2017: stem en win!

Het is tijd. Tijd voor de Best Restaurants Awards 2017! Waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent, de bezorgrestaurants staan altijd voor je klaar en toveren een glimlach op je gezicht. Hier is je kans om dankjewel te zeggen en ons te helpen de beste restaurants van 2017 te kiezen. De genomineerden zijn bekend. Stem op je favoriete restaurant en win!

Smakelijke prijzen

Van 1 december 2017 tot en met 7 januari 2018 kun je stemmen op de beste restaurants van 2017. Iedereen die in deze tijd op een van de genomineerde restaurants stemt maakt kans op gave prijzen, waaronder een jaar lang eten bestellen ter waarde van € 3.650, een coole e-bike, een stijlvolle Instax camera waarmee je mooie (eet)momenten kunt vastleggen, of een van de tientallen Thuisbezorgd.nl-vouchers!

De winnaars worden met behulp van een toevalsgenerator uitgeloot en in januari persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht.

Dit kun je winnen:

  • 1 jaar lang eten bestellen in de vorm van een voucher ter waarde van € 3.650;
  • 1 e-bike;
  • 5 Fujifilm Instax mini 8-camera’s;
  • 5 vouchers à € 30;
  • 150 vouchers à € 5.

Heb je de smaak al te pakken? Je vindt hier de actievoorwaarden.

Wat wint het beste restaurant van 2017?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het beste restaurant van 2017 op basis van drie factoren wordt gekozen: de gemiddelde beoordelingen van heel 2017, het aantal beoordelingen van heel 2017 en het aantal stemmen van de Best Restaurants Awards 2017. Het beste bezorgrestaurant van Nederland wint een e-bike, zodat de bezorger met nog meer plezier eten kan afleveren. Daarnaast wordt de winnaar in de pers genoemd, waardoor het restaurant meer bekendheid krijgt en dus meer bestellingen. Kortom: allemaal voordelen voor de winnaar van de Best Restaurant Award 2017!

Naast de hoofdprijswinnaar zijn er ook 25 categoriewinnaars, die ook op basis van de stemmen en de beoordelingen van het afgelopen jaar gekozen worden.

Het beste restaurant van 2016

Vorig jaar heeft Angelo’s Pizza uit Rotterdam de titel Best Beoordeelde Bezorgrestaurant van Nederland 2016 binnengesleept. Lees hier meer over de winnaar en bekijk de video waarin de prijs wordt overhandigd.

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments