Beste restaurants van 2014!

Restaurant van het jaar - Thuisbezorgd.nlWe zitten alweer bijna twee weken in 2015: tijd om terug te kijken naar de beste restaurants van 2014! In het afgelopen jaar hebben we ons aanbod aan restaurants opnieuw hebben uitgebreid in Nederland, en hier is volop gebruik van gemaakt. Nederland heeft massaal online eten besteld, waar ontzettend veel beoordelingen uit voort zijn gekomen. Bedankt hiervoor!

Mede door deze beoordelingen hebben we een pagina kunnen opzetten met daarop een overzicht van de beste bezorgrestaurants van Nederland in 2014. Ben je benieuwd wie de grote winnaar is? Kijk dan snel op onze Restaurant van het Jaar-pagina.

Naast de beste restaurants van Nederland kun je ook per categorie bekijken welke restaurants het best beoordeeld zijn door trouwe fans. En dat is nog niet alles! We zijn nog dieper in onze database gedoken om ook te kijken wat de top-3-restaurants van de 100 grootste steden in Nederland zijn. Selecteer jouw provincie en zie welke restaurants bij jou in de buurt het best beoordeeld zijn! Absoluut een bestelling waard!

Beste Italiaanse Restaurant Nederland 2014Beste Surinaamse Restaurant Nederland 2014Beste Steak, Sparerib & Grill Restaurant Nederland 2014Beste Indiaase Restaurant 2014Beste Snackbar Nederland 2014Beste Sushi Restaurant Nederland 2014Beste Chineese Restaurant 2014 Beste Shoarma, Kebab & Gyros Restaurant 2014

Restaurant van de maand

Vanaf dit jaar zullen we iedere maand een update geven van de best beoordeelde restaurants van de maand. Deze posts vind je steeds op de 7e van de maand hier op ons blog. Houd ons blog dus in de gaten om het hele jaar door bij de beste restaurants te kunnen bestellen!

Winnaar Beste Restaurant 2014 - Thuisbezorgd.nl

Winnaar beste restaurant 2014 – Fresh2Go

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments