koningsdag-2016

Bestel jouw eten op Koningsdag. Lekker makkelijk!

Het is voor ons nog steeds even wennen, maar morgen is het toch echt weer Koningsdag: de dag die je wist dat zou komen. 😉 De dag waarop we massaal weer in onze favoriete kleur ongegeneerd gek mogen doen. Want in oranje voelen we ons één. De weersvoorspellingen zien er alleen niet bepaald rooskleurig uit. Wees daarom verstandig en vier Koningsdag lekker thuis. Doe je oranje onesie aan en laat je verrassen door een bezorger met een oranje jas!

koningsdag-2016

Bezorgrestaurants

Ja, je begrijpt het goed: onze aangesloten bezorgrestaurants zijn gewoon open op Koningsdag. En dat komt goed uit met dit weer! Bestel bijvoorbeeld een traditionele, oranje tompoes, of jouw favoriete pizza via Thuisbezorgd.nl. Bekijk welke bakkerijen of pizzeria’s er bij jou in de buurt aangesloten zijn.

Ga je toch de stad in?

Ben jij als echte oranjegek toch in Amsterdam te vinden? Loop dan even langs het bushokje bij Magna Plaza op de Nieuwezijds Voorburgwal. Daar is het tussen 11.00 en 16.00 uur elk half uur Tijd voor… Thuisbezorgd.nl met gratis pizza. Zo heb jij op deze koude dag weer genoeg energie om verder te feesten.

Heb jij ons gespot op Koningsdag? Deel jouw foto’s en video’s dan via Twitter, Facebook of Instagram via #TijdvoorThuisbezorgd. 

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments