Lieve blogger, het is tijd voor jou! #TijdVoorMezelf

‘Waarom heeft deze dag niet meer uren?’ Je hoort het vaak genoeg om je heen. Tijd is een steeds belangrijker onderwerp in onze huidige samenleving. We willen meer tijd voor onszelf, voor elkaar en voor de wereld om ons heen. We zijn massaal op zoek naar een goede balans tussen werk en privé. Daarom hebben we de bloggerscampagne #TijdVoorMezelf opgezet. Speciaal voor jou als blogger, die wel wat meer tijd kan gebruiken.

Zo doe je mee

Schrijf in de periode van 26 september tot en met 27 oktober een artikel met daarin  jouw antwoorden op onze vragen rondom het thema ‘tijd’. Tag een andere blogger in jouw artikel en laat hieronder een reactie achter met een link naar jouw artikel. Je kunt dus anderen taggen en/of getagd worden. Wij taggen alvast een blogger die als eerste een artikel mag schrijven: Travellovers.nl.

Wat kun je winnen?

Degene die het mooiste, leukste en meest inspirerende artikel heeft geschreven, wint een voucher ter waarde van €100. Daarnaast maak je als deelnemer kans op een verrassingsvoucher van een ander leuk bedrag. Voor al jouw momentjes voor jezelf met Thuisbezorgd.nl!

Bekijk de actievoorwaarden van #TijdVoorMezelf. (Het belangrijkste is dat je je als winnaar binnen 14 dagen moet melden.)

tijdvoormezelf-banner

(Deze afbeelding kun je natuurlijk voor je artikel gebruiken.)

Aan het einde van de actieperiode vind je een afsluitend artikel met de leukste antwoorden en een lijst van alle deelnemers op ons blog. Ook maken wij daarin de winnaars bekend.

Vragen voor #TijdVoorMezelf

  1. Waar besteed je het liefst tijd aan?
  2. Aan welke minder leuke dingen ben je de meeste tijd kwijt?
  3. Als ik tijd voor mezelf maak, dan doe ik het liefst …
  4. Hoeveel tijd per dag spendeer je aan jezelf (mentaal, fysiek)?
  5. Wat zou je doen als je één uur extra vrije tijd had op een dag?
  6. Wat zou je doen als het weekend vier dagen duurde?
  7. Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?
  8. Als je terug zou gaan in het verleden naar een moment waarop je wilde dat je meer tijd had, welk moment zou dat zijn?
  9. Jouw favoriete quote over tijd.
  10. Wat is jouw ultieme tip om tijd te besparen?

En geniet jij van een heerlijk momentje voor jezelf? Deel het met anderen en tag #TijdVoorMezelf.

Veel succes en plezier! We kijken uit naar al jullie inzendingen.

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments