burger-king-thuisbezorgd

Burger King start met bezorging via Thuisbezorgd.nl

AMSTERDAM, 14-11-2016 — Thuisbezorgd.nl en Burger King slaan de handen ineen. Vanaf vandaag start de keten met de mogelijkheid eten te bestellen voor bezorging via het platform van Thuisbezorgd.nl. Er wordt begonnen met de vestigingen Den Haag en Emmen.

Thuisbezorgd.nl streeft met inmiddels meer dan 6000 verschillende restaurants naar een zo divers mogelijk aanbod voor haar gebruikers. Directeur Sales Silvie Cremers: “Wij kregen al jaren veel vragen van klanten of wij Burger King niet konden overtuigen om te gaan bezorgen. We zijn blij met de stap die zij nu hebben gezet om nog beter in te spelen op de wensen van de markt.”

Leandro Gasparin, General Manager North Division EMEA Burger King: “Ons bezorgprogramma was zeer succesvol in andere markten en we willen deze dienst heel graag uitbreiden voor onze klanten in Nederland.”

Ook aan het milieu wordt gedacht. De vestigingen Den Haag en Emmen bezorgen met elektrische scooters, net zoals de restaurants waarvoor het platform zelf bezorgt. Het streven is om het aantal vestigingen dat bezorgt snel te verhogen.

burger-king-thuisbezorgd

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments