Creatief met hamburgers

Heb je het ook wel een beetje gehad met de traditionele hamburger? Of wil je in het nieuwe jaar gewoon eens iets nieuws proberen? Onderstaande hamburgers zijn stuk voor stuk gemaakt door creatievelingen die er hetzelfde over dachten. Is jouw goede voornemen voor 2013 gezonder eten of afvallen, dan kun je nu beter afhaken. Wil je blijven genieten van lekker en speciaal eten in 2013, laat je dan door de onderstaande creatieve hamburgers inspireren! Deze toffe hamburgers zijn ook voor het oog een genot.

The Burgiving

De mooiste burgers die wij konden vinden: de kipburger haute cuisine

Deze heerlijke hamburger met geroosterde kip, zoete aardappel met kaneel en nootmuskaat en wat gesmolten cheddar is een prima manier om Thanksgiving en hamburgers te combineren.

De Hambrrrrurger

Hambrrrurger: de perfecte Halloween-snack
Eat it, before it eats you! Deze griezelige burger met tanden en veel bloed is de perfecte Halloween-snack! De burger bevat onder meer babymaïs (voor de tanden), augurken en wat tomatenketchup en tobasco-saus om het bloederige geheel af te maken.

Hawaii-burger

De Hawaii-burger: een zoete burger die er super uitziet
Deze burger eet je het liefst op een warme zomerdag, nippend aan een cocktail op een warm strand (waar is die tijd toch, hoor ik u denken….). Ingrediënten zijn onder meer varkensvlees, gekarameliseerde ananas en kruiden. Gesmolten cheddar, Amerikaanse saus met gember en Tabasco-saus maken de Hawaii-burger helemaal af!

Crabzilla-burger

Crabzilla: pas op dat deze hamburger er niet vandoor gaat
Pas op dat ‘ie niet gauw de benen neemt! Ingrediënten: veel vis (precieze recept niet voorhanden).

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments