zuurkoolpizza

Domino’s Pizza: Hollandse zuurkoolpizza

Een plaatselijke, Amerikaanse pizzeria lanceerde onlangs de wietpizza. Nu kan Domino’s Pizza in Nederland er ook wat van! De internationale pizza-bezorgdienst maakte namelijk bekend dat zij een oer-Hollandse pizza hebben gelanceerd: de zuurkoolpizza. Zuurkool klinkt misschien iets minder spectaculair dan wiet, maar het is toch een speciale pizza met een bijzondere smaak. Waarom? Lees het hier!

Zuurkoolpizza met hotdog

De Australische kok Stefaan Codron wilde graag een pizza maken voor in de winter met een stevige mix van ingrediënten. En dat is zeker gelukt met deze smakelijke pizza!

De zuurkoolpizza van Domino’s Pizza bestaat uit zuurkool, crème fraîche, kaas, spinazie, pepperoni, bacon, gehakt, rode ui en barbecuesaus. Daarnaast vind je in de rand van de pizza gekookte hotdog met barbecuesaus of mosterd. Kortom: een rijkelijk belegde én gevulde pizza waar je de winter zeker mee doorkomt!

zuurkoolpizza

Thuisbezorgd.nl

Heb je trek in de zuurkoolpizza en woon je in de buurt van Amstelveen? Dan heb jij geluk! Je bestelt deze pizza namelijk nu al bij Domino’s Pizza in Amstelveen via Thuisbezorgd.nl! Wat je hiervoor moet doen? Dat is heel simpel: ga naar Thuisbezorgd.nl, vul jouw postcode in en bekijk de online menukaart van Domino’s Pizza. Vervolgens bestel én betaal je heel gemakkelijk direct online.

Heb jij de zuurkoolpizza al gegeten? Vertel: wat vond je ervan? Laat het ons weten in het reactieveld hieronder!

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments