Favorieten Nijmegen

Onze 5 favoriete restaurants in Groningen

Elke stad is uniek. De straten, de winkels, de sfeer en vooral… de restaurants! Daarom zijn veel mensen bereid om in het vliegtuig te stappen om – bijvoorbeeld – een échte Parijse baguette te proeven. Maar zo hebben we ook hier in ons eigen kikkerlandje genoeg unieke gerechten, bijvoorbeeld in Groningen. Hier vind je vele restaurantjes die de stad (naast d’Olle Grieze Martinitoren en de fietsenjungle natuurlijk) heerlijk authentiek maken. Proef de kwaliteit, passie en ongekende smaken in onze favoriete Groningse restaurants!

LUX – like no other

Handgemaakt, vers en overheerlijk: de pizza’s van LUX! Deze pizza’s zijn niet gelijk aan Amerikaanse of Italiaanse, maar juist een geheel unieke creatie. Wij zijn groot fan! Vooral van de namen, zoals Bread Pitt en Spektakel 😁.

Bekijk menu

View this post on Instagram

We just can't get enough of this one 😍

A post shared by LUX – like no other (@lux_likenoother) on

 

The Foodspot

Dit restaurant is zeker een ritje naar Groningen waard. Je vindt er heerlijke, gezonde gerechten die je zonder schuldgevoel kunt opeten tot de laatste kruimel! Ohja, en de Kokoscurry, Poké bowls en huisgemaakte soepjes zijn er to die for.

Bekijk menu

 

Imono

Sushi vind je tegenwoordig overal. Maar écht hoogwaardige kwaliteit is niet vanzelfsprekend. Bij Imono ben je verzekerd van dagverse ingrediënten, perfectie tot in de details en een Japanse smaaksensatie!

Bekijk menu

View this post on Instagram

#Beste#Sushi#restaurant#groningen#2015

A post shared by IMONO (@imonogroningen) on

 

Eetcafe de Gans

Een culinair hoogtepuntje op een steenworp van het Oosterpark. Je hebt keuze uit vele heerlijke gerechten, allemaal bereid met biologische ingrediënten uit de buurt. Tip: probeer zeker een van de hemels desserts!

Bekijk menu

 

Hup Hup

Het concept hier is simpel. Twee ervaren eigenaars die met producten van hoge kwaliteit overheerlijke burgers maken. Onze favoriet? De Hup Hup burger met knapperige spek!

Bekijk menu

View this post on Instagram

We are online at Thuisbezorgd 🎉😊

A post shared by Hup Hup (@huphupgroningen) on

 

Ben je onze top 5 in Groningen al afgegaan en heb je trek in meer? Bekijk dan ook onze favorieten in Utrecht of probeer de nieuwste restaurants in Rotterdam! Of volg ons op Facebook en Instagram voor inspiratie en acties.

Comments