Hipsters die hun eten fotograferen

Heb je ze ooit gezien in een restaurant, kroeg of koffiebar? De zogenaamde hipsters, die al fotograferend van voorgerecht via hoofdgerecht tot toetje hun avondje uit vullen. Om dit fenomeen tot fenomeen te maken en extra kracht bij te zetten is er een nieuwe website ontstaan die alle fotograferende hipsters samenvoegt tot één familie.

Wat is een hipster nou precies? Het valt nog niet mee om tot een definitie te komen die de lading goed dekt. The Urban Dictionary omschrijft het zo: “Hipsters can’t be defined because then they’d fit in a category, and thus be too mainstream.” Hipsters zijn dus te uniek om in een hokje te plaatsen, om in een definitie te proppen en samen te voegen tot een groep. Het fenomeen levert hoe dan ook leuke plaatjes op van mensen die hun eten fotograferen. Wie weet is de volgende stap het herkennen van de über-hipster? Dat is dan vast degene die een foto maakt van mensen die foto’s maken van mensen die foto’s maken van hun eten…

De meeste hipsters kiezen er zo te zien voor om het eten te fotograferen met hun mobieltje. Er zijn echter ook hipsters die het professioneel aanpakken en kiezen voor een digitale camera. Hieronder een overzicht van de leukste inzendingen. De hele fotocollectie kun je op deze website vinden.

Alle hipsters verzamelen Met een spiegelreflexcamera komt het blaadje sla nog beter tot z'n recht Hipsters aan de bar Pizza vanuit haar goede hoek Hipsters houden ook van burgers en bier

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments