jitsegroen-thuisbezorgd-tnw

Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl was op The Next Web!

Jitse Groen was een van de vele grote sprekers op de jaarlijkse conferentie van The Next Web: een inmiddels wereldwijd bekend techblog en -event. Hij werd geïnterviewd door Patrick de Laive, oprichter van The Next Web. The Next Web Conference vond plaats op 26 en 27 mei 2016. Had je trek tussen alle inspirerende sessies en workshops door? Dan ging je naar ons restaurant zonder keuken!

The Next Web

thuisbezorgd-tnw jitsegroen-thuisbezorgd-tnw

Restaurant zonder keuken

Het interview was rond lunchtijd, en dat kwam goed uit. Patrick de Laive maakte namelijk aan het einde ook meteen even reclame voor ons restaurant zonder keuken. Dus: hup, op naar ons pop-uprestaurant om een hapje te eten!

thuisbezorgd-restaurantzonderkeuken thuisbezorgd-thenextweb

Het leek net een echt restaurant, inclusief vriendelijke serveersters en sfeervolle livemuziek.

thuisbezorgd-tnw sushi-thuisbezorgd-tnw

We bestelden pulled pork sandwiches, een Indiase curry met naanbrood en sushi. Alle bestellingen werden door de serveersters opgenomen via onze app. De bestellingen werden doorgestuurd naar foodtrucks die buiten bij The Next Web stonden. Onze bezorgers renden vervolgens heen en weer voor je. Goed geregeld!

Was jij ook bij The Next Web? 

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments