Ter Marsch Thuisbezorgd.nl

Just added: deze heerlijke burgertent moet je proberen!

Stad: Amsterdam/Rotterdam

Restaurant: Ter Marsch & Co.

Keuken: burgers

Opmerkingen van de redactie:

Het is vrijdagavond en je beste vrienden komen eten. Je hebt een drukke week gehad en de koelkast is leeg. Maak je niet druk, wij kennen het. Gelukkig hebben we net een nieuwe burgertent aan ons platform toegevoegd. Ze hebben daar uitstekende burgers die zelfs prijzen hebben gewonnen en waar je vrienden dol op zullen zijn. Vertrouw maar op ons. 

Ter Marsch was in de 19e eeuw een populaire slagerij, genoemd naar de eigenaar. Het werd al snel de ‘place to go’. Van koningen tot kooplui: iedereen haalde zijn vlees bij Ter Marsch.  Zo zien we het graag!

Met zo’n rijke geschiedenis heeft het restaurant zijn naam hoog te houden, en dat zie je terug in elk gerecht dat uit hun keuken komt. Het mooiste is dat we nu, meer dan 125 jaar later, zelf kunnen genieten van deze delicatessen.

Van drooggerijpte ribeye tot Japanse Wagyu en Schotse Angus, de koks van Ter Marsch zorgen ervoor dat hun klanten alleen het allerbeste voorgeschoteld krijgen. Dit restaurant is echter niet alleen populair vanwege zijn kwaliteitsvlees. Het nieuwste item op het menu is de eveneens heerlijke veggieburger, gemaakt van onder meer maïs, witte bonen, tomaat, gepofte biet, sla en rode ui. 

In ieder geval zullen je spontane filmavondjes, ontspannen etentjes of heerlijke doordeweekse feestmalen nooit meer saai zijn. Met dit burgerfestijn bij de hand is het tijd om het tafelzilver van je oma te lenen en die linnen servetten te strijken, zodat je helemaal los kunt gaan! Vanaf nu is elk burgermaal een vorstelijk maal. 

Kies nu je favoriete burger!

Comments