mcdonalds

De 10 meest bijzondere restaurants ter wereld

Denk jij nog steeds – als enthousiast restaurantliefhebber en reiziger – dat je de meeste restaurants wel gezien hebt? Kijk dan snel naar deze lijst met de vreemdste, meest bijzondere en soms griezelige restaurants in de hele wereld!

#10: Dans Le Noir in Londen, Engeland
Als je een beetje Frans kan, dan begrijp je meteen wat je kunt verwachten in dit bijzondere restaurant in Londen. Je geniet hier namelijk van je eten in het donker. Volgens het restaurant ervaar je je eten zo op een heel andere, intensere manier. Een keer in Nederland proberen? Dit kan bij Ctaste in Amsterdam!
dans le noir

#9: Das Schwerelos in Hamburg, Duitsland
Wil je eens eten in een restaurant, waarbij het eten letterlijk over je hoofd zweeft? Dan moet je zeker eens een hapje gaan eten bij Das Schwerelos in Duitsland: je wordt namelijk bediend door glijbanen!

das schwerelos #8: McDonald’s in Taupo, Nieuw-Zeeland
De meeste filialen van McDonald’s ken je vast al, maar heb je ooit een filiaal in de vorm van een vliegtuig gezien? Als je dit bijzondere McDonald’s-filiaal wilt bezoeken, moet je wel even een flink stuk vliegen … Je vindt dit restaurant namelijk helemaal in Nieuw-Zeeland.
mcdonalds
#7: Hajime in Bangkok, Thailand
Altijd al benieuwd naar de toekomst en de futuristische wereld? Laat je dan eens bedienen door een vriendelijke robot! Ja, je leest het goed: een robot. De robots brengen je eten en nemen ook je bestelling op. Da’s makkelijk!
robot

#6: The Third Floor in Bangkok, Thailand
Dit restaurant is het eerste (en enige) restaurant in de wereld, waarbij je je eten kunt afstellen op je bloedgroep. Wij vragen ons af: zou je je bloed ook echt bij binnenkomst moeten laten testen?
the third floor
#5: Solo Per Due in Vacone, Italië
Wil je een romantisch diner voor twee personen? Geniet dan echt alleen van elkaar tijdens jullie etentje in dit schattige restaurantje in Italië. Dit restaurant is namelijk het kleinste restaurant in de wereld en heeft ook alleen een tafel voor twee personen. De kok kookt dus alleen voor jullie. Lekker exclusief!
solo per due

#4: Ithaa Undersea Restaurant op de Malediven
Ben je op de Malediven? Dan moet je zeker eens gaan eten bij dit restaurant! Het is het eerste restaurant in de wereld van glas, waarbij je kunt genieten van heerlijk eten en de zee op 5 meter diepte. Hoe cool is dat?!
ithaa undersea restaurant

#3: McDonald’s in Texas, Amerika
In Texas staat nog zo’n bijzonder McDonald’s-filiaal. Herken je de vorm al? Het filiaal ziet er namelijk uit als een gigantische Happy Meal!
mcdonalds happy meal

#2: Modern Toilet in Taiwan, China
Eten op wc-potten, tafels in de vorm van een badkuip en je eten geserveerd krijgen in een watercloset … Het kan bij restaurant Modern Toilet in China!
modern toilet
#1: Alcatraz ER in Tokyo, Japan
Het zal je niet verbazen: het meest bijzondere restaurant staat in Japan. Alcatraz ER is gevestigd in Tokyo en ziet eruit als een gevangenisziekenhuis. Wil je het ultieme bajesgevoel hebben? Dan is dit restaurant echt iets voor jou! Je eet namelijk achter tralies en je krijgt je eten in een bak. Creepy!

alcatraz ER

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments