Mijn Thuisbezorgd.nl-moment: koud, ziek en patat

Tijdens deze blogserie ‘Mijn Thuisbezorgd.nl-moment’ maak je beter kennis met ons als bloggers. Want op welk moment willen wij zelf bestellen? En wat vinden we dan het lekkerst om te eten? Oftewel: wat is ons Thuisbezorgd.nl-moment? Je komt er hier achter!

Mijn Thuisbezorgd.nl-moment

Stel het is vrijdagavond. Het is rotweer, je komt uitgeput thuis van een week hard werken en je wederhelft/huisgenootje/familielid is ook nog eens ziek… Heb jij dan nog zin om te koken? Ik niet! 😉

Wat helpt tegen griep? Uitjes!

Lang hoefden we niet te onderhandelen over onze bestelling. Allebei hadden we zin in patat, een kroket en een frikandel speciaal (lekker veel uitjes voor de zieke). Deze werden dan ook gauw via Thuisbezorgd.nl besteld bij de dichstbijzijnde Kwalitaria. Ik was een beetje zenuwachtig, omdat ik er nog niet eerder besteld had en het toch altijd spannend is of de kwaliteit wel goed genoeg was.

frikandel speciaal en kroket

Patat met speciaalsaus

Ik had me voor niets zorgen gemaakt. De patat was lekker knapperig en warm. Geen slappe hap te vinden en de binnenkant was ook goed gaar! Daarnaast zat er lekker veel speciaalsaus bij, zodat zelfs ik aan het eind nog wat overhield. Ik doe namelijk altijd extreem veel saus op mijn patat en baal dan als de saus op is, voordat ik klaar ben met eten.

patat speciaal

Kroket en frikandel speciaal

Ook de kroket en frikandel speciaal waren heel goed te eten. De frikandel had (zoals je op het plaatje kunt zien) heel veel saus en uisnippers. De kroket smaakte lekker, was krokant en kwam netjes met een zakje mosterd erbij, ook al stond dat niet specifiek aangegeven in het menu.

kroket en frikandel speciaal

Ik heb voor de zieke nog wel een lekkere salade klaargemaakt om naast het fastfood te eten, zodat hij toch nog wat extra vitamientjes binnen zou krijgen. Ook dit werd erg gewaardeerd. 🙂

Conclusie

Al met al was het een erg geslaagd maal. Het eten was lekker en paste goed bij het koude weer en onze behoefte aan knus op de bank Tv-kijken, met wat lekkere snacks en patat erbij. De zelfgemaakte salade zorgde voor een gebalanceerde maaltijd: health- & comfortfood. Zeker voor herhaling vatbaar (maar dan het liefst zonder bezoek van de griep)!

patat

Wat is jou ultieme Thuisbezorgd.nl-moment? Lees hier het Thuisbezorgd.nl-moment van Aukeline:

Mijn Thuisbezorgd.nl-moment: weekend, lui en sushi

Jelena author

Vanuit het hoge Noorden ben ik (met een omleiding via München) overgevlogen naar het midden van Nederland. En zo kwam ik bij Thuisbezorgd.nl terecht! Ik ben dol op lekker eten, schrijven, lezen, drummen en Japan.

Comments