beste-restaurants

Stem op je favoriete restaurant van 2016 en win!

De gezellige, donkere maanden staan weer bijna voor de deur en het einde van het jaar nadert. Maar eerst is het tijd om de best beoordeelde bezorgrestaurants van Nederland in het zonnetje te zetten. De best beoordeelde restaurants zijn inmiddels genomineerd, en nu is het jouw beurt. Stem op jouw favoriet! Superverse salade, razendsnel bezorgde patat, echte Italiaanse pizza: wat maakt een restaurant voor jou dé topper van 2016? In de hele maand november kun je jouw stem uitbrengen en in december worden de winnaars bekendgemaakt.

Stem en maak kans op een jaar lang gratis eten bestellen!

Stemmen is heel gemakkelijk. Zo breng je jouw stem uit: kijk tussen de nominaties per stad of jouw favoriete restaurant genomineerd is. Klik op het restaurant en vul je gegevens in. Let op: je stem is pas definitief nadat je deze via de link in de mail hebt bevestigd. Door je stem te bevestigen maak je automatisch kans op een jaar lang gratis eten bestellen t.w.v. €3650. De winnaar krijgt in december bericht per e-mail.

beste-restaurants

Veel plezier met stemmen en bestellen!

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments