Een Thuisbezorgd.nl-terugblik op 2016: wat een spannend jaar!

Het is alweer december, tijd om terug te blikken op een opwindend jaar. Want er is in 2016 veel gebeurd met Thuisbezorgd.nl. Zo bieden we nu een bezorgdienst voor restaurants zonder bezorgers, hebben we Just Eat Benelux overgenomen en – last but definitely not least – zijn we naar de beurs gegaan! Bekijk hieronder de 6 meest interessante Thuisbezorgd.nl-gebeurtenissen van 2016 (in min of meer chronologische volgorde).

Onze eigen bezorgdienst voor restaurants zonder bezorgers

Begin dit jaar hebben we een van onze dromen waargemaakt. We zijn begonnen met onze eigen bezorgdienst voor zowel lunch– als avondmaaltijden. Restaurants die graag bij ons aangesloten zouden willen zijn, maar geen eigen bezorgers hebben, kunnen zo toch van onze diensten gebruikmaken. Het restaurant sluit zich aan, wij leveren de bezorgers en bestellen maar!

 Heb jij een favoriet restaurant (zonder bezorgers) waarvan je graag wilt dat het zich  bij Thuisbezorgd.nl aansluit, beveel deze dan aan!

Jelena

Ook kijkt Thuisbezorgd.nl graag naar de toekomst. Al onze bezorgers rijden namelijk inmiddels rond op elektrische fietsen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar hierdoor hoef je als bezorger ook geen brommerrijbewijs meer te hebben en kunnen jongeren onder 16 jaar als maaltijdbezorger aan de slag.

Het leuke voor jou: wij rekenen geen bezorgkosten voor onze bezorgdienst en fietsers kunnen vaak een kortere route nemen. Hierdoor komt jouw maaltijd sneller bij jou thuis aan.

eigen-bezorgdienst-elekstrische-fiets-2

Burger King gaat voortaan bezorgdienst van Thuisbezorgd.nl gebruiken

Van salad bar tot cafetaria, dankzij onze bezorgdienst kan elk restaurant zich nu bij ons aansluiten. Burger King vond dit ook een fantastisch idee, en haar filialen in Den Haag en Emmen hebben zich in november dan ook bij onze dienst aangesloten. Burger King-klanten zijn hierover ook erg enthousiast, waardoor er heel veel bestellingen van de grote fastfoodketen bij ons binnenkomen.

Kies een (verrassings)maaltijd met de smartwatch-app ‘Meal of Fortune’

Ben je de trotse eigenaar van een Samsung Gear S2-smartwatch? Dan kun je met enkele tikken op je horloge een maaltijd bestellen. En het wordt nog leuker: met de surprise meal-functie kun je je laten verrassen aan de deur. Spannend hè? Daarom hebben wij onze creatieve collega’s van IT gevraagd om de Meal of Fortune-app te ontwerpen.

De Meal of Fortune-app geeft je verrassende maaltijdsuggesties en eten bestellen is nog makkelijker dan je al gewend bent van ons. Kijk zelf hoe gemakkelijk het gaat:

Just Eat Nederland en België worden onderdeel van Thuisbezorgd.nl

Ook midden in de zomer stonden Thuisbezorgd.nl en moederbedrijf Takeaway.com niet stil: Takeaway.com nam de eten-bestelsites van Just Eat in Nederland en België over!

just-eat-wordt-thuisbezorgd-nl

Thuisbezorgd.nl gaat naar de beurs

De volgende stap als bedrijf is gezet. Takeaway.com heeft haar beursgang gemaakt:

Het best beoordeelde bezorgrestaurant van 2016 is …

Uiteraard hadden we ook dit jaar de verkiezing van het best beoordeelde bezorgrestaurant. Jullie verkozen dit jaar Angelo’s Pizza in Amsterdam als best beoordeelde restaurant van Nederland 2016:

We zijn erg benieuwd wat voor spannende dingen 2017 gaat brengen. Alvast een fantastisch nieuwjaar toegewenst!

Jelena author

Vanuit het hoge Noorden ben ik (met een omleiding via München) overgevlogen naar het midden van Nederland. En zo kwam ik bij Thuisbezorgd.nl terecht! Ik ben dol op lekker eten, schrijven, lezen, drummen en Japan.

Comments