Tienduizenden bezorgers maken zich klaar voor Koningsdag

AMSTERDAM, 27-04-2017 | Bezorgrestaurants bereiden zich voor op een drukke Koningsdag, dat meldt Thuisbezorgd.nl. In Nederland zijn bijna 7.000 bezorgrestaurants aangesloten bij Thuisbezorgd.nl, die vandaag vrijwel allemaal zijn geopend. Restaurants hebben maatregelen genomen om de maaltijden tijdig bij de hongerige feestvierders te kunnen bezorgen. Ook Thuisbezorgd.nl is voorbereid. De eten-bestelsite heeft extra klantenservice- en IT-medewerkers ingezet om de drukte op te vangen en de kwaliteit van de service te waarborgen. Thuisbezorgd.nl schat in dat er voor de bestellingen via haar site enkele tienduizenden bezorgers zullen worden ingezet.

Restauranteigenaren Lex en Jin Runhardt van restaurant Lekkel Lekkel in Groningen: “Wij zetten elk jaar extra bezorgers in. Onze bezorgers vinden het leuk om op Koningsdag te werken, zo’n dag levert doorgaans meer fooi op en mensen zijn extra vrolijk aan de deur.”

Traditioneel gezien is Koningsdag na nieuwjaarsdag de drukste dag van het jaar voor de eten-bestelsite. Joris Wilton, woordvoerder bij Thuisbezorgd.nl over het slechte weer: “Naast de gebruikelijke drukte op Koningsdag, leert onze ervaring dat mensen bij kou en regen eerder geneigd zijn om een bezorgmaaltijd thuis te laten bezorgen.”

Het percentage van het aantal bestellingen via de desktop blijft slinken. “We verwachten dat vandaag ruim 75% van onze bestellingen vanaf een mobiel apparaat wordt geplaatst. Op een feestdag als Koningsdag lijken mensen geen zin te hebben om hun pc of laptop op te starten”, aldus Wilton.

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments