Eten nieuwjaar 2018

Tijd om te doen wat JIJ wilt!

Weg met 2017. Welkom 2018. Tijd om te doen wat JIJ wilt, te eten wat JIJ wilt en op de manier zoals JIJ dat wilt. Hier zijn 3 tips om je daarbij te helpen.

Laat het gaan

Ja, laat het gaan. Vergeet de ‘regels’. Wie heeft je ooit verteld dat je een pizza met je handen moet eten? Of dat je een slagroomtaart voorzichtig moet aansnijden? Dit jaar doe je het gewoon op jouw manier. Pak wat eetstokjes en ontleed die pizza. Prop je gezicht vol met taart. Geen schaamte. Hell Yes!

Verbreed je horizon

Pierogi, phở bo, tabbouleh, Khao pad. Nee, ik ben niet in slaap gevallen op mijn toetsenbord… Dit zijn gewoon een aantal – ietwat – onbekende lekkernijen die je een keer geprobeerd moet hebben! Vergeet je ‘pizza-maandag’ voor een keer en neem eens wat nieuws. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Net zoals op Thuisbezorgd.nl.

Creëer nieuwe momenten

Soms moet je jezelf gewoon uitdagen tijdens het eten. Want altijd maar aan tafel of op de bank zitten is ook zo saai. Dus waarom niet een keer een bucket met chicken wings verorberen in een achtbaan met een 3 dubbele schroef? Of jezelf uitdagen om zoveel mogelijk nacho’s naar binnen te werken in de tijd dat je wacht op de eerste reactie van een Tinder-match?!

Meer inspiratie nodig? Sluit je ogen en klik op een random restaurant bij jou in de buurt op Thuisbezorgd.nl!

Comments