Tip ons je favoriete restaurant – Wedstrijdvoorwaarden

De wedstrijdvoorwaarden

 1. Je kunt je favoriete restaurant via deze pagina aanbevelen: http://a.pgtb.me/g0KHSf.
 2. Je kunt alleen via http://a.pgtb.me/g0KHSf of ons emailadres blog@thuisbezorgd.nl restaurants aanbevelen.
 3. Om een van de 10 Thuisbezorgd.nl-vouchers à € 25,- te kunnen winnen, moet je een restaurant aanbevelen via het formulier op http://a.pgtb.me/g0KHSf, of door een email te sturen naar blog@thuisbezorgd.nl. Daarbij moet je een creatieve reden geven, waarom dat specifieke restaurant aan het Thuisbezorgd.nl-bestand moet worden toegevoegd.
 4. Je kunt meerdere restaurants aanbevelen en zo je kans op een prijs verhogen.
 5. Je moet minstens 18 jaar oud zijn om mee te kunnen doen.
 6. Medewerkers van Thuisbezorgd.nl en hun familieleden zijn uitgesloten van participatie.
 7. De prijzen die je kunt winnen: 10 x € 25,- vouchers die je kunt inwisselen op het Thuisbezorgd.nl-platform.Thuisbezorgd.nl-vouchers kunnen alleen via Thuisbezorgd.nl worden ingewisseld. Een eventueel resterend bedrag dient via online betaalmethoden te worden voldaan. De vouchers zijn 1 maand geldig.
 8. Bij het aanbevelen word je gevraagd een reden op te geven waarom je vindt dat het desbetreffende restaurant aangesloten moet worden bij Thuisbezorgd.nl. Degene die volgens een door Thuisbezorgd.nl aangestelde onpartijdige jury de leukste of beste reden hebben opgegeven, winnen een prijs. De winnaars worden tussen de eerste en 15e van de kalendermaand via e-mail op de hoogte gebracht. Wanneer een winnaar zich niet binnen 14 dagen meldt, vervalt de prijs.
 9. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
 10. Thuisbezorgd.nl is niet verantwoordelijk voor technische mankementen of verstrekking van onjuiste informatie (door werknemers). Hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Tevens kan er geen claim worden gelegd op een van de prijzen.
 11. Gegevensbescherming; door het insturen van jouw restaurantaanbeveling, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens conform ons privacy statement en het gebruik van je persoonsgegevens voor deze actie en de promotiedoeleinden daarvan.
 12. Voor klachten over de wedstrijd kun je contact opnemen met de klantenservice van Thuisbezorgd.nl. De contactgegevens staan onder deze voorwaarden.
 13. De wedstrijd loopt tot 30-06-2018.

 

Contactgegevens:

Brouwerijstraat 10

7523 XD Enschede

Email: info@thuisbezorgd.nl

Tel: 053-4805860

 

Comments