“Wat wij doen is de droom van elke man”

Goed nieuws voor bierliefhebbers en carnivoren uit Hengelo en omstreken! Grillmaster Frank Hendriks en zijn Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal zijn vanaf vandaag aangesloten bij Thuisbezorgd.nl. Niet meer in de rij staan om een plaatsje in het restaurant te bemachtigen, je bestelt vanaf nu lekker thuis!

Playlist suggestie tijdens het lezen: The good, the Bad and the Ugly soundtrack

“Als je kunt eten koken, kun je ook bier brouwen”

Voor de foodbarbaren onder jullie die nog nooit van Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal hebben gehoord, dit is waarom je er móet bestellen.

Wat wij doen is de droom van elke man

Frank leeft volgens eigen zeggen de ultieme mannendroom: lekker de hele dag bier brouwen en barbecueën op een grote smoker! “Eten en drinken is mijn passie; ik ben van oorsprong kok van beroep. Iemand zei ooit tegen mij “Als je kunt eten koken, kun je ook bier brouwen”.” En dat hij eten kan koken, dat blijkt maar weer!  Tijdens het RTL4-programma Grillmasters maakte hij samen met collega Erik Petersen de lekkerste barbecuegerechten klaar en won hij de titel ‘Grillmaster 2016’.

Grillmaster en eigenaar Frank Hendriks

Zijn geheime ingrediënt voor dit succes: jarenlange ervaring en de durf om te experimenteren. Reden genoeg om dit lekkere “Low & Slow BBQ Food” en de 8 verschillende soorten bier uitvoerig te proeven. 

Low & Slow BBQ Food – fast service!

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal is erg populair. Zo populair zelfs, dat het restaurant vaak stampvol zit. Daarom hebben ze besloten om hun heerlijke gerechten en smakelijke bieren aan huis te leveren. Niet meer in de rij staan voor een zitplaats, maar lekker thuis bestellen voor jezelf, vrienden en familie.

Het Low & Slow Food (lange tijd en op lage temperatuur klaargemaakt eten) van Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal is ideaal om bezorgd te worden. In plaats van dat je zelf urenlang achter de barbecue of smoker staat, krijg je lekker eten van hoge kwaliteit thuisbezorgd. Ook met slecht weer! De koks van Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal barbecuen het hele jaar door!

The best ribs in town

Maar wat voor lekkers staat er nu eigenlijk op de menukaart? Antwoord: echt cowboy-voedsel! De meest populaire gerechten zijn spareribs (the best ribs in town) en Frank’s pulled pork. Daarnaast kun je hamburgers, hotdogs en steak bestellen van hun eigen gefokte biologische Twentse Black Angus runderen, die ze ook nog eens zelf slachten! Toch liever kip of vegetarisch? Probeer dan hun American Style BBQ Chicken, pasta ovenschotel, of hun veggie burger.

The Best Ribs in Town

Bestel echt Twents lokaalbier met je gerecht

Natuurlijk mag ook het bier niet ontbreken! Uiteraard brouwen Frank en zijn collega’s van de Twentse Bierbrouwerij – als echte mannen – hun eigen bier. Je kunt kiezen uit 8 soorten, van American Pale Ale (APA) en witbier (“het beste witbier van Twente!”), tot honing tripel en zelfs een eigen (biologische) radler! Nog beter: het bier wordt koud geleverd!

Je zult ons bier buiten 100 kilometer omtrek van Hengelo niet kunnen kopen

De ingrediënten, zoals de door hen zelf geteelde brouwgerst en de bijenhoning in de honing tripel, komen uit de regio. De radler bevat overigens naast witbier alleen citroensap, limoensap en een beetje suiker. En niet alleen de ingrediënten zijn lokaal. Het bier van de Twentse Bierbrouwerij kun je buiten een omtrek van 100 kilometer van Hengelo niet kopen. Zo blijft het een echte Twentse specialiteit!

Twents Black Angus Burger

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal vanaf vandaag bij Thuisbezorgd.nl!

Heb je intussen trek en dorst gekregen? Je kunt bij Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal van woensdag t/m zondag, tussen 17 en 21 uur bestellen.

Jelena author

Vanuit het hoge Noorden ben ik (met een omleiding via München) overgevlogen naar het midden van Nederland. En zo kwam ik bij Thuisbezorgd.nl terecht! Ik ben dol op lekker eten, schrijven, lezen, drummen en Japan.

Comments