hamburger bestellen

Een veggie burger met zeewier: iets voor jou?

Je hebt enorme trek in een warme, vette hap. Meestal zet je dan je tanden in een malse en sappige hamburger. Herkenbaar? Je kunt je snackaanvallen nu ook op een gezonde manier bevredigen, bijvoorbeeld met The Dutch Weed Burger.

Plantaardig fastfoodconcept
Een hamburger met verse softdrugs? Nee, The Dutch Weed Burger is een 100% plantaardig (en legaal!) fastfoodconcept. Deze hamburgers zijn duurzaam en gezond, want ze zijn onder andere gemaakt van zeewier en algen (!). Daardoor zit de burger vol met vitaminen, mineralen en eiwitten.

hamburger bestellen

Als je snackt met een gerecht van TDWB, dan ben je duurzaam bezig. Zo kun je een algenbroodje eten, hebben ze speciale vegetarische mayonaise en een umami-wakamesalsa. Dat klinkt ieder geval spannend, toch?

Red de wereld
Wetenschappers hebben zeewier en algen ontdekt als nieuwe superfoods, die de toekomstige voedselschaarste te lijf kunnen gaan. Dus voordat je bomen wilt gaan knuffelen, kun je ook gewoon zo’n hamburgertje eten. Da’s natuurlijk een stuk makkelijker!

Hamburger bestellen bij Thuisbezorgd.nl
Klinkt een snack met zeewier en algen niet zo smakelijk? Dan kun je beter ongegeneerd een lekkere hamburger bestellen bij Thuisbezorgd.nl!

~AvD

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments