beste-restaurants-2017-780x250_NL

Dit zijn de vorige winnaars van de Best Restaurants Awards

Het is tijd. Tijd voor borrels, feestjes en gezelligheid. Maar eerst is het tijd voor de Best Restaurants Awards 2017: de grootste verkiezing van Thuisbezorgd.nl waarin restaurants strijden om de titel ‘het beste bezorgrestaurant van Nederland 2017’. Sinds 2014 hebben we Fresh2Go Sushi, Tandoori Express en Angelo’s Pizza al kunnen belonen met deze felbegeerde titel. Maak kennis met onze winnaars van voorgaande jaren!

Best Restaurants Awards 2017

De Best Restaurants Awards 2017 zijn er om de beste bezorgrestaurants van Nederland te belonen, gebaseerd op de beoordelingen op Thuisbezorgd.nl én via jouw stem. Restaurants moeten zoveel mogelijk stemmen verzamelen via hun klanten. Het genomineerde restaurant met de meeste stemmen aan het einde van de stemperiode, wint. Er zijn meerdere winnaars: lokale winnaars per stad en de landelijke: ‘het beste bezorgrestaurant van Nederland 2017’. 

Om het stemmen extra leuk te maken, zorgen wij ervoor dat iedereen die stemt automatisch kans maakt op gave prijzen: van Instax-camera’s, een e-bike en tientallen kortingsvouchers tot maar liefst 1 jaar lang gratis eten bestellen via Thuisbezorgd.nl (t.w.v. € 3650)!

Winnaar 2016: Angelo’s Pizza

Angelo’s Pizza mocht zichzelf vorig jaar het Best Beoordeelde Bezorgrestaurant van 2016 noemen. En terecht! De populaire pizzeria bestaat inmiddels al 29 jaar, maar Fatih is sinds 2012 de nieuwe eigenaar. Fun fact: Angelo’s Pizza was het 26e restaurant dat aangesloten is bij ons.

Wat Angelo’s Pizza een echte winnaar maakt? Naast zijn overheerlijke pizza’s, stelt hij de beleving van de klant centraal. Daarnaast heeft hij met zijn streven naar een snelle levering van 25 à 30 minuten en de hoeveelheid bezorgers die hij in dienst heeft, zijn zaak naar een hoger niveau weten te tillen.

Winnaar 2015: Tandoori Express

Tandoori Express is in 2015 verkozen tot Best Beoordeelde Bezorgrestaurant van Nederland 2015. En eigenaar Suleman heeft deze titel meer dan verdiend! Zijn restaurant bestaat al sinds 2006 en specialiseert zich in maar liefst twee keukens: Surinaams met Roti Shop en Indiaas met Tandoori Express. Met lovende beoordelingen, altijd kwalitatief goed en warm eten en een relatief snelle bezorgtijd was Tandoori Express de terechte winnaar! Ben jij ook dol op Indiaas eten? Bekijk dan zeker onze Indian Food Guide en word (bijna) net zo’n expert als Suleman.

 ‘Focus op de bezorging en de kwaliteit van het eten. Klanten hebben liever dat ze snel     eten krijgen, goed verpakt en dat het smaakt. Het moet goed smaken.’

Suleman Rana, Tandoori Express
790x500-suleman-tandoori-express

Winnaar 2014: Fresh2Go Sushi

Fresh2Go Sushi was het Best Beoordeelde Bezorgrestaurant van Nederland 2014. Hoe ze dit voor elkaar kregen? Volgens hen door een combinatie van goede kwaliteit sushi en een goede prijs. Klanten waardeerden het restaurant vooral om de versheid van de sushi, de presentatie en hun service.

Benieuwd naar de winnaar van 2017?

Het aftellen is begonnen! Welk restaurant wint dit jaar de Best Restaurants Awards 2017? Steun jouw lokale held door te stemmen en win gave prijzen! Houd Thuisbezorgd.nl/beste-restaurants en ons blog in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars.

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments