Nationale Secretaressedag – 6 leuke manieren om je personeel te bedanken!

Op 21 april is het weer Nationale Secretaressedag en wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet hoe je het kan vieren. Ookal is het belangrijk dat je het hele jaar door je waardering laat blijken, bij Secretaressedag gaat het erom dat het harde werk van de bedrijfsassistenten en kantoorpersoneel extra erkend wordt. Om je te helpen hoe je dit het beste kan doen, hebben we zes leuke tips bedacht om je secretarieel medewerker te bedanken.

Laten we eerlijk zijn, we bedanken onze collega’s en personeel bij lange na niet genoeg voor al hun harde werk en steun. Bij Thuisbezorgd.nl for business, waarderen we onze secretariele medewerkers ontzettend, omdat zij onder andere degene zijn die onze beheerportalen beheren, die ervoor zorgen dat elke werknemer iedere maand hun Thuisbezorgd Pay tegoed krijgt.

Dat is precies waarom we zo’n zin hebben in Nationale Secretaressedag, en we hopen jij ook. Dus, als je nog steeds op zoek bent naar een goede manier om te laten zien hoeveel je jouw administratieve personeel waardeerd, bekijk onze zes tips.

Spoiler alert! Lees door tot aan het einde van het artikel en maak kans op een Thuisbezorgd.nl voucher t.w.v. €30 voor een secretarieel medewerker in jouw bedrijf.

1. Plan een virtuele koffiepauze

Een informele, virtuele koffiepauze is een goede manier om ervoor te zorgen dat je hele team kan meedoen, ook al werken ze misschien op verschillende locaties. Informele activiteiten zoals deze, zorgen ervoor dat mensen het over iets anders dan werk kunnen hebben en kunnen zo een betere band te vormen. Dit is ook een mooie kans voor het hele team om op een persoonlijke manier bedankt te zeggen en hun waardering uit te spreken naar de secretarieel medewerker van het team.

Top tip: bestel een koffie en iets lekkers van jouw Thuisbezorgd Pay tegoed en stuur die rechtstreeks naar jouw administratieve collega.

🍸 2. Hybride Happy Hour

Toevallig valt 21 april dit jaar op een donderdag – de dag die wij, en urban dictionary, ook wel het ‘pre-kend’ noemen. En wat is nu een betere manier om het ‘pre-kend’ te beginnen dan met een drankje? Laat iemand van je team een borrel na werk organiseren (een domibo) om alles wat jullie hebben bereikt te vieren en om jullie secretarieel medewerker extra in het zonnetje te zetten.

🥙 3. Verrassingslunch op kantoor

Werken jullie weer op kantoor? Organiseer dan een team lunch bij een leuk restaurant of bestel wat lekkers voor op kantoor. Eten is altijd een fijne manier om mensen samen te brengen en bovendien goed voor de teamgeest. Vergeet niet een leuk cadeau mee te nemen voor de secretarieel medewerker en zorg ervoor dat het eten dat besteld wordt hun lievelings is.

Werken jullie thuis? Geen probleem, doe dan precies hetzelfde, maar zorg er dan voor dat iedereen zelf hun favoriete lunch besteld en organiseer de lunch virtueel.

📝 4. Handgeschreven bedankkaartjes

In de tijd van digitale kaarten is de kunst van handgeschreven brieven langzaam aan het verdwijnen. Nationale Secretaressedag is een goed moment om dat terug te brengen. Zorg ervoor dat je hele team een bedankje schrijft op een brief of kaart aan jullie secretarieel medewerker.

🏝 5. Geef een dagje vrij

Niks is beter dan een vrije dag. Voor veel secretarieel medewerkers is het lastig om tijd voor zichzelf te vinden. Geef ze een middag of dag vrij om lekker te ontspannen.

💳 6. Doe mee met onze weggeefactie!

Hier is een cadeautje van ons! We willen je helpen jouw personeel te bedanken op de lekkerst mogelijke manier (van 18 tot 21 april). Bekijk onze Thuisbezorgd.nl for business LinkedIn en doe mee met onze weggeefactie. De weggeefactie zal beginnen op 19 april.

Zo doe je mee:

  1. Ga naar Thuisbezorgd.nl for business on LinkedIn
  2. Noem en tag de secretarieel medewerker die je wilt bedanken in de reacties. Voeg meteen een leuk bedankberichtje toe, als je toch bezig bent.
  3. Wij nemen contact op met de eerste 50 namen uit de reacties op LinkedIn en geven hun een Thuisbezorgd.nl voucher t.w.v. 30 euro.

Wil je meer weten over hoe Thuisbezorgd.nl for business voor bedrijven kan passen bij jouw personeelsvoordelen?