Restaurants laden...

Bestel bij restaurants

Zoek
Bedoelde je?

Laat je eten in Almelo thuisbezorgen | Thuisbezorgd.nl

Komen er vanavond gezellig een aantal vrienden op visite, maar heb je geen zin om uitgebreid in de keuken te staan? Geen nood! Bestel een lekkere maaltijd bij een van de prachtige restaurants in Almelo zodat je veel tijd met je vrienden kan doorbrengen. Eten bestellen in Almelo gaat zeer eenvoudig via de website van Thuisbezorgd.nl.

Keuze uit vele restaurants in Almelo

Het Twentse Almelo is een stad met veel gezichten en met karakter. Zeer gastvrij, Twentse nuchterheid en een tikkeltje eigenzinnig zijn kernwoorden die op Almelo van toepassing zijn. Almelo biedt een unieke mengeling van oud en nieuw. In de binnenstad zijn gezellige lunchrooms, prettige cafés en sfeervolle restaurants waar het aangenaam toeven is. Het Amaliaplein is de centrale uitgaansplek van de stad. Op en rondom dit plein zijn veel kroegen en cafés waar regelmatig optredens en evenementen worden georganiseerd. Ook de wijken Almelo NoordOost, Indië en Weggeler zijn sfeervol. Heb je vanavond even geen zin om buiten de deur te eten? Kies dan voor eenvoudig en snel eten bestellen in Almelo op Thuisbezorgd.nl!

Hoe werkt eten bestellen in Almelo?

Online eten bestellen in jouw buurt gaat zeer gemakkelijk via de website of app van Thuisbezorgd.nl. Volg het onderstaande stappenplan en binnen een uur staat de bezorger voor je deur!

 1. Voer je adres in
 2. Kies het restaurant in Almelo waar je wilt bestellen
 3. Selecteer je favoriete gerecht
 4. Betaal online of contant aan de deur
 5. Eet smakelijk!

Ben je onderweg naar huis en wil je dat de warme shoarma of Indische maaltijd arriveert zodra je thuiskomt? Plaats dan een spraakgerichte order via Google Home.

Waarom eten bestellen in Almelo via Thuisbezorgd.nl?

Eten bestellen in Almelo via onze app of website levert jou bijzonder veel voordeel op. Wij zetten er enkele voor jou op een rij:

 • Je kiest uit een enorme verscheidenheid aan restaurants uit jouw regio.
 • Je vindt restaurants in iedere prijsklasse, voor ieder budget.
 • Je leest authentieke recensies met eerlijke beoordelingen van de restaurants en eetcafés in Almelo waar je bestelt.
 • Je bestelt eenvoudig waar en wanneer je maar wilt, zowel via de website als met de app.
 • Je hebt de keuze uit veel verschillende betaalmethodes, waaronder iDeal, PayPal, contant en een creditcard.
 • Houd onze nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor leuke kortingen en acties.

Nu eten bestellen in Almelo

Kun je niet wachten om een heerlijk zakje patat met mayo te bestellen? Maak dan nu gebruik van de website of app van Thuisbezorgd.nl! Vul je gegevens in, kies voor een betaalmethode en binnen 60 minuten belt de bezorger bij je aan om het eten te bezorgen. Eet smakelijk!