Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Gezonde lunch bestellen

De lunch is een moment om even te ontspannen, te kletsen met je collega’s of klasgenoten en weer op te laden voor de rest van de dag. Lekker en gezond lunchen is daarbij belangrijk. Wil je graag een verse salade, wrap of broodje als gezonde lunch, maar heb je geen tijd om deze zelf klaar te maken? Jouw gezonde lunch bestellen is dan een hele handige oplossing: bestel via Thuisbezorgd.nl en laat jouw favoriete lunchgerecht bereiden door een restaurant bij jou in de buurt. Makkelijk, lekker en gezond!

Gezonde lunches voor iedereen

Heb je trek in een gezonde lunch bij jouw favoriete food-hotspot? Door het ruime aanbod aan hippe bezorgrestaurants heb je genoeg keuze uit gezonde lunches, zoals broodjes, salades, soepen en wraps. Kies bijvoorbeeld voor biologisch stokbrood met tonijnsalade van Lekker Brood, geitenkaassalade van De Keuken van Thijs, pompoensoep van SoepFabriek of een kip-avocadowrap van Mr. Salad. Ben je een fanatieke sporter? Dan heeft restaurant SportsTribe ook aan jou gedacht: met diverse eiwitrijke lunches en toepasselijke namen als ‘kettlebell’ en ‘bootcamp’ heb je alles wat je nodig hebt voor, tijdens of na het trainen. Er is genoeg keuze voor iedereen!

Gezonde lunch bij jou thuisbezorgd

Bestel jouw gezonde lunch via Thuisbezorgd.nl en laat deze bezorgen waar en wanneer het jou uitkomt: of je nu op werk, school of gewoon thuis bent. Blijf dus lekker je eigen ding doen, want voor jouw lunch wordt vanmiddag gezorgd. Als je in een populaire stad woont, dan heb je natuurlijk meer kans op een ruimer aanbod aan gezond eten. Benieuwd bij welke bezorgrestaurants je kunt bestellen? Bestel jouw lunch in Amsterdam bijvoorbeeld bij Pompoen met Speck, of in Rotterdam bij Mr. Salad. Dan weet je zeker dat jouw lunch goed verzorgd is! Natuurlijk kun je kiezen uit nog veel meer bezorgrestaurants. Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere grote stad? Maak dan op een makkelijke en leuke manier kennis via Thuisbezorgd.nl met een van deze hippe food-hotspots in jouw buurt:

Gezond lunchen Amsterdam

Gezond lunchen Rotterdam

Gezond lunchen Utrecht

Gezond lunchen Den Haag

Gezond lunchen Groningen