Diensten en voorwaarden

Algemene voorwaarden

Klik [hier](agb) om onze algemene voorwaarden te lezen.

Nieuwsbrief

Als je bij Thuisbezorgd.nl bestelt, kan je bij het afronden van je bestelling aangeven of je wel of niet onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. In onze nieuwsbrief vind je informatie over de laatste acties en kortingen van bezorgrestaurants, maar ook leuke nieuwtjes of acties die wij speciaal voor onze klanten kunnen aanbieden.

Wil je je later aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan via je persoonlijke account. Heb je geen account? Klik dan hier om naar de pagina te gaan waar je je kan aan- of afmelden. Na afmelding ontvang je buiten de noodzakelijke bevestigings- en beoordelingsmail geen e-mail meer van ons.

Klachten

Heb je een klacht over de service die Thuisbezorgd.nl als intermediair heeft geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen je klacht zo snel mogelijk proberen op te lossen. Indien het gaat om spoedeisende vragen met betrekking tot een lopende bestelling, krijg je doorgaans binnen een uur een reactie. Wij streven ernaar je klacht binnen 48 uur op te lossen, hiervoor zijn wij echter vaak afhankelijk van de openingstijden en medewerking van het restaurant waar besteld is.

Indien je een dringende vraag of klacht hebt voor het restaurant, adviseren wij je direct contact op te nemen met het restaurant. Het telefoonnummer vind je in de bevestigingsmail die wij je direct na je bestelling gestuurd hebben.

Mocht je klacht over Thuisbezorgd.nl niet naar tevredenheid worden opgelost, dan heb je de mogelijkheid een geschil in te dienen via het ODR platform van de Europese Commissie.