Kwaliteit

Wie is verantwoordelijk voor de kwaliteit van mijn eten?

Thuisbezorgd.nl is slechts intermediair en fungeert als bemiddelaar tussen jou en het bezorgrestaurant. Dit betekent dat wij helaas geen invloed hebben op de kwaliteit van de bezorging en service, de duur van de bezorging of de kwaliteit van het door het restaurant geleverde eten. Mocht je ontevreden zijn over je bestelling, dan kun je hierover contact opnemen met het restaurant via het telefoonnummer in de bevestigingsmail. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen je klacht dan doorsturen naar het restaurant en hen vragen contact met je op te nemen om de klacht af te handelen.

Hoe werkt het beoordelingssysteem?

Ter indicatie van de kwaliteit van het geleverde eten en de bezorging van bij ons aangesloten restaurants hanteren wij een beoordelingssysteem. Bij ieder restaurant met meer dan 3 beoordelingen kan je deze beoordelingen op de website inzien, evenals kijken hoeveel sterren dit restaurant van haar klanten heeft gekregen.

Ongeveer twee uur na het ontvangen van je bestelling ontvang je van Thuisbezorgd.nl een beoordelingsmail. Via een link in deze mail kun je aangeven wat jouw oordeel is over de bezorging en kwaliteit van deze bestelling. Op deze manier kun je ook andere klanten laten weten hoe tevreden je was met de service van het bezorgrestaurant.

Beoordelen kan enkel wanneer je een bestelling hebt geplaatst. Anoniem beoordelen kan, je naam wordt dan niet getoond. Ook anoniem beoordelen is alleen mogelijk wanneer je een bestelling hebt geplaatst.

Het restaurant heeft mijn bestelling niet ontvangen.

Je hebt besteld bij een restaurant, maar dit restaurant zegt de bestelling niet via Thuisbezorgd.nl te hebben ontvangen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. Wij zullen voor je nagaan of de bestelling wel of niet is aangekomen bij het restaurant. Houd er wel rekening mee dat het doorsturen van een bestelling maximaal 15 minuten in beslag kan nemen.