Restaurant aanmelden

Hoe werkt Thuisbezorgd.nl?

U stuurt uw menu naar ons op en wij plaatsen het gratis op Thuisbezorgd.nl. Vanaf dat moment ontvangt u bestellingen via onze eigen gratis software T-Connect of de Takeawaybox, een mobiele terminal met printer. U krijgt, indien deze beschikbaar zijn, een gratis website en domeinnaam (www.uwbedrijfsnaam.nl), en u ontvangt een unieke bestellink op Thuisbezorgd.nl (uwbedrijfsnaam.thuisbezorgd.nl), waardoor uw (nieuwe) klanten nog sneller kunnen bestellen.

Wanneer kan ik mijn restaurant aanmelden op Thuisbezorgd.nl?

Om in aanmerking te komen voor een vermelding op Thuisbezorgd.nl, dient u een bezorgdienst te hebben waarmee u vers bereide maaltijden binnen 45-60 minuten bezorgt. De bezorgdienst dient gevestigd te zijn in een zakelijk pand, een horecapand of een restaurant. Ook dient uw bedrijf het gehele jaar door (exclusief eventuele vakanties) geopend te zijn. Op Thuisbezorgd.nl krijgt u één restaurantvermelding per adres.

Welke producten kan ik aanbieden?

Wel: Vers bereide maaltijden, ijs en dranken*

Niet: Chips, snoep, diepvriesmaaltijden, sigaretten, magnetronmaaltijden, eten in blik, films, etc.

  • Informeer naar de voorwaarden.

Kan ik vanuit mijn huis een bezorgservice aanmelden?

Nee. Het is een voorwaarde bij ons dat u de maaltijd bezorgservice vanuit een restaurant c.q. bedrijfspand voert. Op deze manier willen wij oneerlijke concurrentie en fraude tegengaan.

Ik heb een cateringservice, kan ik mij aanmelden?

Het is niet mogelijk als er vooruit moet worden besteld, bijvoorbeeld 3 uur van te voren of voor de volgende dag. Indien u maaltijden kan leveren binnen (normaal gezien) 45-60 minuten na de bestelling op Thuisbezorgd.nl kunt u zich wel aanmelden.

Kan ik alcoholische dranken aanbieden via Thuisbezorgd.nl?

Ja. Echter zijn er strikte voorwaarden aan verbonden. Een korte opsomming:

Biedt u bereide maaltijden aan via Thuisbezorgd.nl? Dan kunt u alcoholische dranken aanbieden met een alcoholpercentage tot 15%.

NB. De bezorger dient ten minste 18 jaar of ouder te zijn. In alle gevallen dient de bezorger zich ervan te verzekeren dat de consument waaraan hij levert tenminste 18 jaar of ouder is. Hij is (wettelijk) verplicht bij twijfel de leeftijd te controleren (bij levering) middels een geldig identiteitsbewijs.

Voor eventuele vragen kunt u uiteraard contact opnemen