Hoe kan ik de bezorger een fooi geven?

Houd het browservenster of de app open nadat je je bestelling hebt geplaatst. Food Tracker zal verschijnen en je hebt de mogelijkheid om een ​​fooi van 5%, 10% of 15% te geven.

Als je per ongeluk het venster of de app hebt gesloten, kun je in je bestelgeschiedenis naar de bestelling gaan en de koerier daar een fooi geven.

Kan ik de koerier op elk moment een fooi geven?
Je kunt de bezorger tot 14 dagen na het plaatsen van je bestelling een fooi geven op basis van je bezorgervaring.

Gaat het hele bedrag van de fooi direct naar de bezorger?
Bezorgers die in dienst zijn bij Thuisbezorgd.nl ontvangen hun fooien als onderdeel van hun salaris aan het einde van de maand. Restaurants die hun eigen koeriers in dienst hebben, zijn verantwoordelijk voor het dienovereenkomstig verspreiden van de fooien.

Kan ik nog steeds online fooien geven als ik contant betaal?
Ja! Je kunt nog steeds online fooien geven als je contant betaalt. Je moet echter een van de beschikbare betaalmethoden selecteren.

Ik kan de fooi-optie niet vinden in mijn app. Wat gaat er verkeerd?
Je moet waarschijnlijk je app updaten. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie downloadt.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Wat is het bezorggebied van elk restaurant?
Alle restaurants op Thuisbezorgd.nl bepalen hun eigen bezorggebied. Dat betekent dat de lijst met restaurants van locatie tot locatie kan verschillen, zelfs in dezelfde stad. Rest...
Hoe kan ik eten bestellen bij Thuisbezorgd.nl?
Je kunt bestellen op een website of via onze app. Afhankelijk van waar je woont, kun je zelfs via Google bestellen. Maak je keuze!
Hoeveel moet ik betalen voor bezorgen?
Bezorgkosten kunnen per restaurant verschillen. Verschillende factoren kunnen de bezorgkosten beïnvloeden, zoals: - De afstand tussen het restaurant en de klant - Het tijdstip van...
Hoe kan ik de restaurantlijst personaliseren?
We geven je een lijst met restaurants waarvan we denken dat die het beste bij je past. Maar je hebt natuurlijk de mogelijkheid om de lijst aan te passen om restaurants te tonen die...
Niet kunnen vinden wat je zocht?