Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

Je kunt jouw accountgegevens bijwerken door in te loggen op je account via onze website. Klik op 'Persoonlijke gegevens bekijken' om een ​​van de volgende zaken te wijzigen:

Adressen en telefoonnummers
Klik 'Adressen' om alle adressen te bekijken die zijn opgeslagen in je account. Je kunt ze verwijderen of bijwerken. Selecteer 'Adres bijwerken' om de straat, het nummer, de stad, de postcode en het telefoonnummer te wijzigen dat aan dat adres is gekoppeld.

Naam
In 'Persoonlijke gegevens' kun je de naam wijzigen die op je bestellingen verschijnt. Vergeet niet op 'Gegevens opslaan' te klikken nadat je deze hebt gewijzigd.

E-mailadres
Je kunt hier ook je e-mailadres wijzigen. Nadat je deze wijziging hebt opgeslagen, sturen we een bevestiging naar het nieuwe e-mailadres.

Let erop dat jouw Punten en Stempelkaarten zijn gekoppeld aan jouw oude e-mailadres en niet kunnen worden overgezet naar je nieuwe e-mailadres, dus wissel deze in voordat je e-mailadres wordt aangepast.

Gebruik maken van Takeaway Pay?
Als je deelneemt aan het Takeaway Pay-programma, heeft je bedrijf je e-mailadres bepaalde voordelen gegeven. In dat geval is het niet mogelijk om zelf je e-mailadres te wijzigen. Neem contact op met de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van gebruikers en voordelen binnen jouw bedrijf.

E-mail-nieuwsbrief
Ga in het gedeelte 'Persoonlijke gegevens' naar 'Berichten over nieuws en kortingen' en selecteer 'Inschrijven' of 'Uitschrijven'. Sla je keuze op door op 'Voorkeuren verzenden' te klikken en het wordt binnen 72 uur bijgewerkt.

Wachtwoord aanpassen
Klik op 'Wachtwoord wijzigen' onder het menu 'Mijn account'. Je kunt daar jouw wijzigingen aanbrengen.

Meerdere apparaten
Nadat je jouw wachtwoord op onze website hebt bijgewerkt, moet je opnieuw inloggen op je apparaten met je nieuwe wachtwoord.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Hoe maak ik een account aan?
Je kunt zowel op onze website als in onze app een account aanmaken. WebsiteGa om te beginnen naar het menupictogram in de rechterbovenhoek van de homepage en klik op 'Account a...
Hoe verwijder ik mijn account?
Het spijt ons te horen dat je jouw account wilt verwijderen. Hoewel je dan niet langer dezelfde voordelen ontvangt, kun je nog steeds bestellen zonder account. Als je je account wi...
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
Heb je al een account aangemaakt maar ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem! WebKlik op het menupictogram in de rechterbovenhoek om 'Mijn account' te openen. Selec...
Waarom moet ik een account aanmaken?
Je hoeft geen account aan te maken, maar het heeft wel voordelen: BestelhistorieThuisbezorgd.nl bewaart al je bestellingen zodat je ze op elk moment kunt inzien. Geniet je zo van e...
Waarom moet ik een code invoeren als ik me wil aanmelden?
We willen ervoor zorgen dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat niemand misbruik maakt van je account. Om dit te doen, hebben we een tweestapsverificatie geïmplementeerd. Elke k...
Niet kunnen vinden wat je zocht?