Bezorging

Een bestelling volgen

Hoe wordt de bezorgtijd berekend?

Er zijn twee soorten bezorgtijden.

Gemiddelde bezorgtijd
We gebruiken gegevens om de gemiddelde bezorgtijd voor een restaurant of winkel op een bepaald tijdstip te berekenen. Je kan dit tijdstip net onder de naam van de plaats in de bedrijvenlijst zien.

Geschatte bezorgtijd
Het restaurant of de winkel bevestigt de geschatte bezorgtijd voor jouw bestelling. Als je een gewenste bezorgtijd selecteert op de afrekenpagina, zal je geselecteerde tijd verschijnen in de bevestigings-e-mail van je bestelling. Als je geen specifiek tijdstip hebt gekozen, wordt de bezorgtijd automatisch ingesteld op ‘Zo snel mogelijk’.

Als het restaurant of de winkel niet op het door jou gewenste tijdstip kan bezorgen, zijn zij verantwoordelijk om je hiervan rechtstreeks op de hoogte te stellen.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Wat is de Besteltracker?
We weten dat het voor jouw gevoel eindeloos kan duren tot je bestelling bezorgd wordt, dus als je de voortgang van je bestelling kan volgen, is dat een hele geruststelling. Onze re...
Hoe weet ik of mijn bestelling is bevestigd?
Zodra je je bestelling plaatst, ontvangt het restaurant of de winkel je bestel- en bezorggegevens. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Je kan je bestelling dan volgen met de Be...
Niet kunnen vinden wat je zocht?