Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

We ondersteunen de meest populaire betaalmethoden om jouw bestelervaring zo makkelijk en snel mogelijk te maken.

Hier is een lijst met betaalmethoden die beschikbaar zijn bij het afrekenen. (Houd er rekening mee dat sommige van deze methoden per land en restaurant verschillen):

Contant
Selecteer 'Contant' op de afrekenpagina en betaal de bezorger aan de deur. Je kunt ervoor kiezen om het exacte bedrag te betalen of een fooi toe te voegen. Maar vanwege COVID-19, kun je het best online betalen.

Creditcard (American Express / Mastercard / VISA)
Selecteer de creditcard van jouw voorkeur op de betaalpagina. Je wordt doorverwezen naar de beveiligde SSL-pagina’s van Thuisbezorgd.nl om je betaling af te ronden. Zodra de betaling is bevestigd, wordt je bestelling rechtstreeks naar het restaurant gestuurd.

PayPal
Selecteer 'PayPal' op de afrekenpagina en we sturen je door naar een beveiligd PayPal-formulier. Volg de instructies om je bestelling te plaatsen. Zodra de betaling is bevestigd, wordt je bestelling rechtstreeks naar het restaurant gestuurd. Thuisbezorgd.nl staat alleen betalingen toe van geverifieerde PayPal-gebruikers.

Dubbele authenticatie (two-factor authentication, 2FA) toevoegen op je PayPal betekent dat je een extra beveiligingslaag aan je account toevoegt, waardoor het voor onbevoegde gebruikers moeilijk wordt om in te loggen op je account en deze namens jou te gebruiken. Als je 2FA activeert, ontvang je een code per sms op je telefoon. Je hebt deze code en je Paypal-wachtwoord nodig om in te loggen.

PayPal-referentiebetaling
Eenmaal aangemeld in je Thuisbezorgd.nl-account, kun je jouw PayPal-details aan je account koppelen. We bieden deze optie aan op de laatste pagina.

Nadat je de twee accounts met succes hebt verbonden en je bestelling met PayPal hebt betaald, slaan we je Paypal-gegevens automatisch op. Dus de volgende keer dat je een bestelling plaatst terwijl je bent aangemeld, hoef je jouw PayPal-gegevens niet in te vullen of je betaling opnieuw te verifiëren.

Het is altijd mogelijk om de PayPal-gegevens van je Thuisbezorgd.nl-account te verwijderen. Deze optie bevindt zich onderaan de afrekenpagina nadat je bent ingelogd op je klantaccount en de PayPal-betalingsoptie hebt geselecteerd.

Aan de deur met bankpas
Sommige restaurants bieden de mogelijkheid om met je bankpas aan de deur te betalen met behulp van hun draagbare pinterminal. Kies hiervoor 'Aan de deur met bankpas'. Je bezorger zal dan het apparaat meenemen, zodat je jouw bestelling ter plaatse met een kaart kunt betalen.

Takeaway Pay
Heeft jouw bedrijf of evenementorganisator je een tegoed aangeboden om op ons platform te bestellen? Geweldig! Thuisbezorgd.nl stelt je in staat om je eigen betaalmethode te kiezen om te betalen voor jouw maaltijd.

Kies 'Takeaway Pay' op de betaalpagina. Als je vergoeding het totale bedrag van je bestelling dekt, ben je klaar om de betaling te voltooien! Zo nee, dan moet je een extra betaalmethode uit de lijst kiezen. Je vindt meer informatie over Takeaway Pay hier.

Bitcoin
Om met Bitcoin te betalen, moet je eerst een Bitcoin-wallet installeren. Zodra je digitale wallet actief is, kun je Bitcoin als je betaalmethode op ons platform selecteren.

Selecteer eerst 'Bitcoin' bij de betalingsopties en klik op 'Bestellen en betalen met Bitcoin'.

Vervolgens verwijzen we je door naar je Bitcoin-wallet. Je ontvangt daar een nieuw betalingsverzoek, waarmee je Bitcoins inruilt voor je betaling. (We gebruiken de huidige prijs van Bitpay om je Bitcoin-betaling om te rekenen.)

Zodra je betaling is voltooid, word je doorgestuurd naar onze website. Je bestelling staat nu in ons systeem en wordt direct naar het restaurant gestuurd.

Voor betalingen met Bitcoins worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Alle prijzen bij Thuisbezorgd.nl zijn inclusief btw, zoals in rekening gebracht door het restaurant. Onze provider BitPay verwerkt al deze betalingen.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Hoe kan ik een factuur krijgen voor mijn bestelling?
Neem rechtstreeks contact op met het restaurant om een ​​factuur voor je bestellingen te ontvangen. Je vindt hun gegevens in de bevestigingsmail van je bestelling.
Mijn online betaling is mislukt. Wat moet ik doen?
Je ontvangt altijd een bevestigingsmail zodra je betaling is voltooid, dus controleer eerst je inbox. Als de e-mail er is, kun je ontspannen - we hebben je bestelling al naar het r...
Zijn er kosten verbonden aan online betalen?
Afhankelijk van de door jou geselecteerde betaalmethode kunnen er transactiekosten op je bestelling van toepassing zijn. Als dit van toepassing is, zie je de kosten nadat je de bet...
Zijn mijn online betalingen veilig?
Jij en je geld zijn in veilige handen. We maken gebruik van beveiligde SSL-pagina’s om je betaling te verwerken. Deze pagina's zorgen voor de bescherming van je persoonlijke ge...
Niet kunnen vinden wat je zocht?