Homepage
Algemeen
Restaurantlijst
Zijn er andere factoren die bepalen hoe restaurants getoond worden op de lijst?

Zijn er andere factoren die bepalen hoe restaurants getoond worden op de lijst?

Sommige factoren kunnen de positie van een restaurant op de restaurantlijst tijdelijk beïnvloeden, zoals de kwaliteit of populariteit van een restaurant.

Thuisbezorgd.nl kan een restaurant ook naar een lagere positie verplaatsen als we weten dat hun bestellingen waarschijnlijk niet binnen een redelijk tijdsbestek aan klanten worden bezorgd vanwege factoren zoals het weer, drukte op een bepaalde locatie, openingstijden, feestdagen en het restaurant of de bezorgdienstcapaciteit. Zowel Thuisbezorgd.nl als het restaurant kan een restaurant op het platform tijdelijk 'sluiten' als het te druk is, wat vrij gebruikelijk is.

Gesponsorde resultaten
Thuisbezorgd.nl biedt een betaalde sponsorservice aan met de naam 'TopRank', waarmee restaurants hun zichtbaarheid kunnen verbeteren door hoger te scoren in de zoekresultaten van 'Beste match'. Deze verbeterde zichtbaarheid staat in verhouding tot de rangschikking die ze anders zouden hebben op Thuisbezorgd.nl op basis van de bovengenoemde rangschikkingsfactoren.

Een kwaliteitsrestaurant met 4 sterren zou bijvoorbeeld onder een 3-sterrenrestaurant kunnen verschijnen als de klant verder weg is, dus dat restaurant wil misschien zijn zichtbaarheid vergroten door TopRank te gebruiken. Het is ook mogelijk dat een restaurant meer bestellingen wil op een bepaalde dag van de week, dus zullen ze TopRank gebruiken om hun bestellingen die dag te verhogen.

Hoewel TopRank een geweldig hulpmiddel is voor restaurants, is het primaire doel van ons classificatiesysteem om onze klanten de meest relevante restaurants te laten zien. Restaurants hebben beperkingen bij het verbeteren van hun zichtbaarheid met TopRank. Het zal bijvoorbeeld voor restaurant 150 in de lijst in een buitenwijk te duur zijn om TopRank te gebruiken en de nummer 1 positie voor de hele stad te krijgen.

We beperken ook het aantal plaatsen dat een restaurant hoger op de lijst kan plaatsen om ervoor te zorgen dat zelfs wanneer restaurants TopRank gebruiken, feedback van klanten altijd direct invloed heeft op hun positie in de restaurantlijst. We willen restaurants belonen die uitstekende service bieden aan klanten en klanten de best mogelijke ervaring bieden bij het bestellen van eten.

Favorieten
Je kunt restaurants opslaan als 'Favoriet'. Jouw favoriete restaurants verschijnen bovenaan de lijst, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden.

Testen
Van tijd tot tijd kunnen we tests of experimenten uitvoeren om onze service te controleren en te verbeteren, wat tijdelijk van invloed kan zijn op de volgorde van de restaurants.

Was dit artikel behulpzaam?

Relevante artikelen

Hoe wordt de volgorde van restaurants bepaald?
We gebruiken vier hoofdfactoren om de rangorde te bepalen: afstand, kwaliteit, populariteit en tijd op onze site. AfstandDe belangrijkste rangschikkingsfactor is de afstand. Bij Th...
Hoe is de restaurantlijst opgesteld?
De samenstelling van de restaurantlijst op Thuisbezorgd.nl is dynamisch en onderhevig aan verschillende factoren. Eén doel blijft echter constant: je restaurants laten zien die voo...
Waarom hebben sommige restaurants 'Gesponsord' onder hun naam staan?
Meestal bepalen we de positie van een restaurant op basis van de afstand tot de klant, de kwaliteit van de recensies en de populariteit. Hoe hoger het restaurant scoort op deze dri...
Niet kunnen vinden wat je zocht?